Valaki megtud győzni abban a kérdésben, hogy a nőknek joguk van az abortuszhoz ?
Nekem van jó érvem, ha érdekel.
Sok mindennel lehet életet menteni, nem csupán az abortusz elutasításával.
Pl véradás. Bele kell előtte egyezni, és mind tudjuk, én tapasztaltam is, hogy életet ment.
Gerincvelő-donoráció. Elenyésző a hibafaktor, de egy rakás papírt alá kell írni előtte.
Holott a vérrák leghatékonyabb gyógymódja, és rengetegen azért halnak meg, mert nincs megfelelő donor.
Nem kötelező adományozni mégsem.
Sőt!
Ha életébe nem egyezik bele az elhunyt, halála után a szervei mennek a csudába, hiába kilóméter hosszú a várólista vesére...
Mert a törvény tiszteletben tartja a test feletti rendelkezési jogot, akkor is, ha emiatt más meghal.
"Gerincvelő-donoráció."
Ilyen nem létezik, kevered a csontvelővel, aminek adományozása nem leányálom.
"Ha életébe nem egyezik bele az elhunyt, halála után a szervei mennek a csudába"
Magyarországon tiltakozni kell, ha ezt nem akarod; bár annyi feltétel kell megfelelni hozzá, hogy gyakorlatilag elenyésző az esélye, hogy donor legyen valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!