Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményed a meleg...

Mi a véleményed a meleg házasságról?

Figyelt kérdés

2020. máj. 30. 17:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
5%

24

Az állatok homoszexualitásának tartott események ugyanúgy előidézettek, nagyon jól tudja ezt az állattartó ember. Hogy mi történik, amikor nem gondoskodik a kellő arányok biztosításáról. A természetben pedig az ember káros beavatkozása tud olyan körülményeket teremteni, hogy az állatok megzavarodnak. Környezetszennyezés, vegyszerek, és bizony már akarattal hamisított feltételek is kiderültek.

2020. máj. 31. 15:22
 32/42 anonim ***** válasza:
9%
bárándi; negatívumot nem lehet bizonyítani.
2020. máj. 31. 15:24
 33/42 anonim ***** válasza:
5%

27

Teljesen érthető, hogy nem akarnál megszabadulni a leszbikusságodtól. A túsz sem akar szabadulni a fogvatartójától, sőt megszereti, ragaszkodik hozzá. Stockholm szindróma.

Azt pedig nem tudod, mert nem emlékszel, hogy mi történt veled az azelőtti időkben, amikorra nem emlékszel. a tudatodban, a lelkedben viszont lerakodott az emléke. Ahhoz komoly feltáró munka szükséges, hogy kiderítsd.

Érthető, hogy kényelmesebb belenyugodni.

2020. máj. 31. 15:32
 34/42 A kérdező kommentje:

Sose értettem azokat akik képesek azzal jönni, hogy már pedig a külső hatások miatt lett ilyen valaki. Tehát szerinted belőled is lehetett volna meleg? El tudod képzelni hogy ért volna egy trauma külső hatás és most csak azonos nemű személybe lennél szerelmes és vele bújnál ágyba?

De felesleges is azon agyalni, hogy és miért alakul ez ki. Ez nem tesz kevesebbé senkit. Képes szeretni, szerelmes lenni. Az, hogy most akik szeretik egymást összeházasodjanak szerintem kevésbé elítélendő, mint hogy valakinek azért korlátolják be az életét, és azért vessék meg, mert meleg.

Gondoltam, ha már az én kérdésem alatt megy a vita leírom én is a véleményem.

2020. máj. 31. 17:23
 35/42 anonim ***** válasza:
83%

Egyáltalán nem zavar; nem érdekel, hogy ki mit csinál a hálószobájában, vagy kivel. Ugyanígy az sem érint, hogy számomra idegen emberek kivel házasodnak. Szerintem nyugodtan megtehetik, senkinek sem ártanak vele.

Egy dolgot nem szeretek: ha valaki kérkedik. De ez a heterokra is igaz. Nem szeretem látni, ahogy bárkik nyomkodják, nyalják-falják egymást tömegközlekedésen/plázákban/padon a parkban. Ezek intim dolgok, nem mindenki előtt kellene csinálni, teljesen függetlenül a pár tagjainak nemétől.

2020. jún. 2. 07:19
 36/42 anonim válasza:
44%

Szerintem nem fontos a házasság.

Én meleg kapcsolatban élek közel 3 éve, és igazából azon kívül, hogy mind2en fiúk vagyunk, és nincs papirunk arról, hogy együtt vagyunk ugyanúgy élünk, mint egy hetero pár. Együtt lakunk, közösen tartjuk fennt a lakást, és mindent közösen oldunk meg, nem vágyunk házasságra, szerintem nem ez a legfontosabb. :)

2020. jún. 6. 19:55
 37/42 anonim ***** válasza:
69%

Azonos nemű párommal tavaly házasodtunk össze külföldön, úgyhogy nyilván támogatom. :)

30f m

2020. jún. 15. 16:28
 38/42 anonim ***** válasza:
7%

37:

"Azonos nemű párommal tavaly házasodtunk össze"

A babát mikorra várjátok?

2020. jún. 17. 10:39
 39/42 anonim ***** válasza:
77%

Támogatom.

Nehogy már megússzák az anyóst... 😂

2020. jún. 17. 18:04
 40/42 anonim ***** válasza:
33%

Tudom, hogy lepontoznak, de én ellenzem.

Miért?

A házasság a kereszténységnek a szentsége. És a házasság férfi és nő közötti "Isteni áldás". Szóval a meleg házasság megsértené a szentséget.

A polgári esküvővel az a baj, hogy európai (ami már kérdéses, hogy) keresztény, ezért az alaptörvényben is vallási alapon nyugszik.

Szóval aki meleg az költözzön Amerikába és éljen ott a párjával.

Amúgy élhetnek együtt a melegek senki nem tiltja. Ehhez nem kell házasnak lenni. A házasság a keresztények áldása, olyan, mint a bérmálás, vagy keresztelés...

2020. jún. 17. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!