Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményed a meleg...

Mi a véleményed a meleg házasságról?

Figyelt kérdés

2020. máj. 30. 17:09
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
0%

9

Tudod, ez nem ilyen egyszerű. Régen is tudtuk, hogy ki volt az ami, azt is, hogy kivel éppen vagy régóta, stb.

DE megváltoztak az idők, ma már többen hivalkodnak az életmódjukkal, és hogy MAGUKAT tüntessék fel NORMÁLISnak nem riadnak vissza semmi hazugságtól, családtól, manipulációtól. Politikai kérdést csináltak egy lélektani problémából.

Annyi "szarság van a világban", azt írod. Igen, ezért kéne védeni a gyerekeket a kiskori bántásoktól, a zaklatásoktól, és egyből kevesebb sérülés lenne, amit kezelni kell. Igen, biztos veszítenénk jó pár művész, feltalálót, alkotó embert, aki a szenvedéseit, boldogtalanságát -amikre konkrétan esetleg nem emlékszik- alkotással adja ki magából.

A helyes út nem a lelki betegségek normálissá kikiáltása, hanem kutatása, gyógyítása, kezelése, nem pedig a politikai népszerűsítése, az biztos.

Ehhez az első lépés, hogy nem aranyos nevecskéken nevezzük, hogy "meleg", hanem a megfelelő néven homoszexuálisnak.

10

Ki beszélt itt arról, hogy a végbél "szerelemre" használata a gyereknemzés miatt természetellenes?

2020. máj. 30. 20:50
 12/42 anonim ***** válasza:
16%
Nekem aztán édes mindegy, míg nem parádéznak.
2020. máj. 30. 21:04
 13/42 anonim válasza:
92%

6-os: Mégis mi köze van a házasságnak a másik "végbelébe való merüléshez"? Azért valljuk be, ez egy elég primitív szemlélet. A házasság és a szex bár kéz a kézben jár egymással, de mégis más téma szerintem. Szóval nem értem ezt a logikai fonaladat. Én úgy gondolom, hogyha két ember szereti egymást, boldogok és szeretnék összekötni az életüket, miért kellene megakadályozni bárkit is a boldogságuk kiteljesedésében? Az pedig, hogy a hálószobában mit csinálnak egymással, az pedig úgy gondolom, az az ő magánügyük. Úgyhogy e fölött pedig végképp nem érdemes ítélkezni.

Én támogatom, és úgy gondolom, hogy nem a nemek alapján kellene megítélni azt, hogy ki, kivel, hogyan házasodhat. Ha két ember (nemektől függetlenül) szeretik egymást, és ettől boldogok, akkor mi vele a baj?

2020. máj. 30. 21:04
 14/42 anonim válasza:
93%

11

Azért nem egyszerű számodra,mert túlbonyolítod. A homoszexualitás (ha neked így tetszik, így hívom) nem egy lelki betegség. Nem attól válik valaki homoszexuálissá, hogy kiskorában bántalmazták, lelkileg vagy testileg. Ha ez így lenne, a fél világ homoszexuális lenne...

A legtöbb homoszexuális életmódja nem a hivalkodásról szól, csak szép nyugodtan élni szeretnének, mint mindenki más. Ami az életmódjuk megítélését illeti, az egy általánosítás, ami a média reprezentációjából ered. Ami politika. Szóval nem, nem a melegek csinálnak politikai kérdést az "életmódjukból", hanem pont hogy belőlük csinálnak célpontot, célcsoportot, amit bántani lehet, mert hát mindig kell egy ellenségkép ugye... Az, hogy a melegek egyenlő jogokat szeretnének, és ezért küzdenek, az nem csalás, nem manipuláció és nem politikai hivalkodás, egyszerűen szeretnének ugyanolyan megítélésben részesülni, mint az összes többi állampolgár. Mert igen, ők is teljes értékű állampolgárok, akik ugyanúgy járnak dolgozni, fizetik az adókat, tesznek a közösségért. Ugyanolyan emberek. Ezen nincs mit normalizálni. De az az ijesztő, hogy ennyi évszázad eltelte után is normalizálni KELL dolgokat, mert még mindig vannak emberek, akik nem fogják fel, hogy nem lehet mindenki ugyanolyan, és hogy ezen nincs mit meggyógyítani...

2020. máj. 30. 21:23
 15/42 anonim ***** válasza:
0%

14

Azt mondod "nem attól...". De azt nem tudod megmondani mitől.

Én meg azt mondom, hogy attól, és várd ki, ha elég fiatal vagy, még bebizonyosodik.

Nem "nekem tetszik így", hanem úgy helyes, az az IGAZ. Nem a kisajátított édi-bédi "meleg".

2020. máj. 30. 21:34
 16/42 anonim ***** válasza:
90%
11-es! Akkor értem az a természetellenes, amire te azt mondod, jó ez is egy nézetrendszer, csak eléggé szubjektív és torz.
2020. máj. 30. 21:42
 17/42 anonim ***** válasza:
2%

16

NEM érted.

A homoszexuálisok szexuális aktusa nem azért természetellenes, mert nem gyermeknemzés céljából történik.

2020. máj. 30. 22:04
 18/42 anonim ***** válasza:
90%

17! Akkor szabad a gazda, elvégre ha mind hülyék vagyunk, akkor taníts minket...

Mert gondoljuk végig, nincs köze a gyereknemzéshez, a hetero párok közötti "fajtalankodás" az természetes, akkor is, ha az amúgy nem fordul elő a természetben, de a melegek anális szexe az nem. Csak mert őőőőő, na most kéne a te okosságod (vagyis amit annak gondolsz)

2020. máj. 30. 22:11
 19/42 anonim ***** válasza:
96%

17. Kérlek magyarázd meg nekem hogy lehet valami természetellenes ami jelen van a természetben? Több olyan állatfaj van aminél bevett dolog a homoszexualitás. Delfin hímek fiatalon "homokoznak" van amelyik később is. A bonobó majmok az állatvilág hippijei ott aztán mindenki mindenkivel, és messze a legbékésebb emberszabású faj. És ez csak két faj de van több is. Kérdem újra hogy lehet akkor természetellenes.

A másik nem, nem bántalmazástól lesz valaki meleg hanem mert így születik. A tesóm meleg senki nem bántalmazta mindketten kiegyensúlyozott jó családi körülmények között nőttünk fel ő meleg én nem

2020. máj. 30. 22:26
 20/42 anonim ***** válasza:
9%

19

Nem születik úgy. Megpróbálták bizonyítani, folyamatosan próbálják, de minden irányított kísérlet-tanulmány-kutatás dugába dőlt -eddig-. A kegtöbb, amit egy kis mintán ellenőrzés nélkül elértek, az valami mikroelem hiányának a lehetősége az anyában, ami az utódban valamit okozhat.

A tesóddal nem voltál felügyelőként élete minden pillanatában, így nem tudhatod, hogy mi történhetett vele. Amit részletes vizsgálatok, lélekelemzés kideríthetne, ha nem zárkóznának el a családok azzal az ürüggyel, hogy a viselkedésprobléma/zavar természetes, mert már olyan erők állnak a lobbik mögött, hogy alig tehetnek mást.

Nemzetközi összehasonlító összefogó részletes klinikai kutatások lennének szükségesek, amiket az ebben is uralkodó és irányító hatalmak elgáncsolnak, tiltanak. Nyilván.

Örülj neki, hogy te nem -vagy nem te- voltál abban a helyzetben, hogy a homoszexualitásba kellett menekülni. Lehet, hogy csak erősebb személyiséggel születtél, ami megvédett. Ki tudja.

2020. máj. 30. 23:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!