Támogatnád a kettőnél több személyes házasságot?
Figyelt kérdés
Manapság, mikor a melegek is sok helyen házasodhatnak, és Európát ellepik a ... muszlimok, egyet értenél azzal, hogy több...na jó, nem 10-20, hanem 3-4 ember is házasodhasson?
Legalább polgári esküvőn persze.
Vagy legalább a bejegyzett élettársi kapcsolatot?
2018. dec. 12. 15:14
1/10 anonim válasza:
Úgy nem támogatnám, ahogy nem is ellenezném. Rohadtul nem érdekel a téma :D
2/10 anonim válasza:
Engem az se érdekel, ha valaki egy porszívóval házasodik össze, ha jólesik neki, tegye csak, szvsz senkinek nem árt vele.
4/10 anonim válasza:
Nem ertem ennek mi koze a melegekhez meg a muszlimokhoz, de gondolom tul sok a kormanypropaganda. De amugy ha ok ettol lesznek boldogok, es nem kenyszeritenek bele senkit, minden normalis keretek kozott van addig szerintem semmi baj nincs azzal h valaki tobb emberrel hazsodik. De ugye csak akkor ha nincs kivetel, szoval egy nonek is lehet tobb ferje es forditva is.
5/10 anonim válasza:
A több férj lenne a megoldás a mai fiatalok legnagyobb gondjàra: a férfi többletre.
De a többnejűséget nem támogatom, így is a férfiak legjobb 20%-a dugja a nőket, nem kell hogy ez hivatalos is legyen.
6/10 anonim válasza:
Semmi gondom nem lenne vele. Különösebben nem támogatnám, de nem is ellenezném én sem.
8/10 anonim válasza:
Nem értem, mi értelme van a házasság fogalmát bolygatni. Azzal egyetértek, hogy mindenki élhessen azzal, akivel akar (kivéve a kisgyerekeket és állatokat, ők nem tudnak tiltakozni).
9/10 anonim válasza:
A házasságot semmilyen formában nem támogatnám :)
10/10 anonim válasza:
Nézd, aki akarja így is megoldja, én is megoldanám, ha lenne rá két megfelelő partner. Egyelőre sajnos nincs. Persze, gyereknevelési ill vagyonjogi szempontból jobb lenne, ha legalább bejegyzett élettársak lehetnének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!