Az új traszneműekkel kapcsolatos törvényjavaslatról mi a véleményetek?
Itt a törvény röviden tömören:
A témával kapcsolatban csak óvatosan kommenteljetek mert mostanában a gyk minden negatív kritikát cenzúrázik ami ezzel kapcsolatos.
Kell a szavazóbázisnak, ez pont olyan érzékeny téma amire lehet fröcsögni,gyűlölködni ,akkor is ha az ő életüket ez abszolút semmiben nem befolyásolja. Sőt,megkockáztatom egy átlagember ,aki nem érintett (pl. én sem) nem is tudta,hogy eddig mi volt engedélyezett a transzneműek számára . Arra meg,hogy gyökeresen 180 fokot vegyen a véleményük ,még 2 év sem kell ,elég egy nap is,az iskolabezárással kapcsolatban is így történt.
Szóval nem értek egyet a törvényjvaslattal, szerintem ez csak felesleges kegyetlenkedés a transzneműekkel szemben ,ami majd hasznot hoz a fidesznek,párszor elő fog még kerülni figyeljétek meg.
"Kell a szavazóbázisnak"
és az főleg a nyuggerekből áll, akik híresen konzervatívok...
“Az evolúció persze majd megoldja, de életellenes viseljedésük mindenképpen káros a társadalomra.“
Az olyanok, mint te, akik csak dobálóznak a szavakkal, hogy nagyot mondjanak, azok a károsak. Fogalmad sincs úgy általánosságban sem az evolúcióról sem az “életellenes” szó jelentéséről, sem a társadalom működéséről. És történelmet sem tanultál, ha már itt tartunk.... persze, lepontozhatsz, de az ostobasággal -amit te is képviselsz- többet ártasz magadnak is és másoknak is, mint a transzneműek azzal, hogy mi áll az okmányaikban.
Nem, nem vagyok érintett, csak nem olyan nyomorult az életem, hogy mások irataival, és testével foglalkozzak.
Először is, nagyon remélem, hogy véletlenül tetted ebbe a kategóriába...
Másodszor, tetszik vagy nem tetszik, de a transznemű emberek léteznek, és jogaik vannak. Képzeld bele magad kicsit a helyükbe: ha olyan testbe születtél volna, ami ellenkező nemű, hogy éreznéd magad? Kicsit több megértés kellene.
Harmadszor: külön gusztustalan, hogy amíg annyira leállt az élet, hogy emberek nem találkozhatnak a szeretteikkel, alkalmazottak veszítik el a munkahelyüket, orvosok nem vállalják a beavatkozásokat a legsürgősebbeken kívül, és diákok százezreinek vált nehézzé az iskola elvégzése, a kormány prioritása az, hogy belerúgjon egy védtelen kisebbségbe. Még jó, hogy nincs kitáblázva az ország, hogy "tudta-e, hogy a transzneműek okozták a koronavírust?" (Amerikában volt, aki szerint a melegek okozták a Katrina hurrikánt...)
Negyedszer: felőlem szerepelhet a papírokon, hogy eredetileg férfi vagy nő volt az illető, amíg az összes fideszesnél is szerepel, hogy eredetileg g*ci volt (illetve akkor még félig g*ci, félig petesejt, de mostanra már csak az előbbi).
Ötödször: ki a nyavalya szavazott a KDNP-re egyáltalán, és ha senki, akkor mennyiben más ez, mintha a bivalybürgözdi kecsketenyésztők egyesülete nyújthatna be törvényjavaslatot?
Nincsen betiltva a nemváltás. Egyszerűen arról van szó, hogy adminisztrációs szempontból egyszerűbb a születési nemet feltüntetni.
Én értem, hogy ez az érintetteknek rosszul esik, de azért sokkal nyugtalanítóbb dolgok is vannak, kezdve a nyílt állami homofóbiától.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!