Anonim oldalon lévő trollkodásért komolyan lehet jelentgetni? :D
Figyelt kérdés
Van egy h.lye ember, nem nevezem meg, itt a gyakorin aki már fel akart jelenteni mert durva dolgokat mondtam neki, amit őszintén nem sajnálok mert kiprovokálta magának, nem jobb nálam, és én arról beszélek másokkal hogy beszélt, nem rólam mert azt lesz.rom. Nem is hiszem hogy ebből lesz valami, de őszintén nem akarok bíróságra járogatni mert egy dilis veszekedéseket provokál és aztán sír ha veszít, mégha “nyerem” is a pert. Tud emiatt feljelentést tenni, mennyire valós ez?tegnap 06:46
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy több birósági per is volt már fórumokon található kommentek után.
3/8 anonim válasza:
Gyerekbántalmazásra, családonbelüli erőszakra szarik magasról a rendőrség. Akkor egy anonim oldalon hisztiző ember toporzékolására, hogy "jaj, csúnyán beszéltek velem", majd gondolod ugranak? :) Semmi nem lesz, kiröhögik, aztán elküldik a búsba. Mármint küldenék, mert nagy összegben mernék fogadni arra, hogy nem jut el a gyökér a feljelentésig, csak a pofája jár.
4/8 anonim válasza:
Attól függ mit írtál. Ha arra rá lehet húzni hogy megfenyegetted vagy a becsületét sértetted vagy egyéb törvénybe ütközö dolgot akkor igen feljelentést.
5/8 anonim válasza:
Nem foglalkoznak vele, hacsak nem ír igazat az illető olyan dolgokról, amikről tilos (bizonyos népcsoportok, történelmi események, korábban vírusok).
6/8 A kérdező kommentje:
#3 Én is így gondolom! Mondjuk a biztonság kedvéért sztem már inkább hagyom őt, nem félek tőle de azzal csak én tudnék veszíteni ha valóban lenne egy per ebből mert vannak feladataim is az életben, ez a csajszi meg vagy borderline vagy egy munkanélküli, de hogy nincs élete az is biztos (és még engem próbál élettelennek hívni XD). Amúgy szinte 100% hogy nem csak velem van, volt és lesz konfliktusa, tekintve hogy viselkedik. Bár ezért trollkodtam meg “szünetek” után, egyszerűen vicces látni ahogy vergődik magában, csak ebből azt vonta le naponta “zaklatom” :D
tegnap 08:12
7/8 anonim válasza:
#6 Persze, értelek. Van pár ilyen felhasználó ezen az oldalon, de a moderátorok dolga az, hogy rendet tartsanak itt, nem a rendőrségé. Naponta beszámolnak itt emberek családon belüli erőszakról is meg mindenféle bántalmazásról, rablásról, nemi erőszakról, ezerféle bűncselekményről. Ha ezek alapján tenne bárki feljelentést ismeretlen tettes ellen, szerintem ugyanúgy telibeszarná a rendőrség az egészet. Annyi, hogy ne fenyegesd vagy félemlítsd meg a csajt, mert az azért tényleg gáz és bűncselekmény.
8/8 veszettkecske válasza:
Nem is te voltál. A fiókod/telód/pc-d feltörték, a mesterséges intelligencia volt stb. Amíg nincs biometrikus azonosításhoz kötött internethasználat, addig mindenki azt ír, amit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!