MIt lehet tenni a tanárral?
Középiskola 12. osztály.
Barátnőmet levittem az iskolaorvoshoz igazolásért, mert a térdével gondok vannak(műtéte lesz), s sikerült elesnie magassarkúban a lépcsőn.Feldagadt a térde és elvittem az iskolaorvoshoz. Beértünk tesiórára én átöltöztem, de a tanár elkezdett vele kiabálni hogy milyen haszontalan meg hogy mindenkit sikerül megvezetnie. Meg mondja hogy ilyen hozzáállással mehet az M3 mellé krvának. Utána mondta neki hogy kezdjen el futni, szegény nem bírt a tanár meg megfogta és megrángatta, ekkora betelt a pohár. Megfogtam a vállát és mondtam neki hogy ha még egyszer hozzáér eltöröm az ujjait.Erre meg lenyomott a földre és hátranyomta a karom, mint a rendőrök szokták(tapasztaltam bemutatón, tanár is ugyan azt csinálta). Jó utána felküldött az igazgatóhoz, utána később barátnőmmel is elmentünk hogy elmondjuk az igazgató bácsinak... Engem kirúgással fenyegetett, de rajtam kívül 31 másik ember tudja bizonyítani mit csinált a f-szfej tanár. Amúgy a tanár máskor is csinált hülye dolgokat pl. szakadó esőbe küldött ki az udvarra futni minket, utána bement, de az osztály 80%-a beteg lett.Édesanyám szerint fel kellene jelenteni, igazgató meg mondta hogy ne mert komoly ügy lesz belőle, s intézzük el házilag, persze ő a tanár pártján áll....
Én mit fogok kapni?(megfenyegettem a tanárt, de okkal)
Érdemes rendőrségre menni?Elvégre bántalmazás vagy zaklatás történt. Gyerekesen hangzik, de mind a 32-en ki akarjuk rúgatni már.
Komolyan mondom, hogy jelentsétek fel, hiába tiltakozik az igazgató! Mindenki látta ezt a kegyetlenséget, igaz? Az elég bizonyíték.
Egyébként mit értett a tesitanár, hogy "mindenkit sikerül megvezetnie"?
Kérdező!
Természetesen a tanár nem alázhat meg tanulót és nem is bántalmazhat. De ez még nem jogosít fel téged arra, hogy hasonlóan viselkedj. A tanár ellen a barátnőd tehet feljelentést, vagy a szülei, ha kiskorú, a tanár viszont ellened. És a stílusodból tényleg vegyél vissza, mert ezt a bíróságon nagyon nem értékelik.
Andizsuzsi, fogd már fel, hogy a kérdezőnek valamit tennie kellett. Függetlenül attól, hogy a barátnőjét vagy bárki mást rángatott. Mégis mit vegyen vissza a kérdező? Gondolom még soha nem kellett megvédened se magad, se mást. Ilyenkor természetesen nem mindig működnek az észérvek. Persze valószínűleg ti egy ilyen esetben csak néznétek mi történik a bántalmazottal. Gratulálok, és még a kérdező a "felelőtlen suhanc"...
Továbbá bárki tehet feljelentést a tanár ellen. Csupán annyi, hogy a sértettnek (/családjának) a legérdemesebb.
Az ugye mindenkinek világos, hogy itt csak ez a nagyfiú sírja teli a világos a sirámával? A másik fél álláspontja, pláne a valóság pöttyet eltérő lehet :)
"szakadó esőbe küldött ki az udvarra futni minket, utána bement, de az osztály 80%-a beteg lett"
Nade miféle életképtelen hycomatos kislányok gyülekezete ez b+? :)) Reggel még megtalálod a pötsödet erősítő injekciók nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!