Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit lehet ilyenkor tenni a...

Mit lehet ilyenkor tenni a tanárral?

Figyelt kérdés
Az osztály kémiatanára hülye.Mindig más anyagrészből írat,mint amit vettünk.Hiába próbáljuk bizonyítani meg meggyőzni,nem sikerül.Sajnos az osztályfőnöknek nem akar senki szólni,mert nincsen túl jó kapcsolata az osztálynak vele(én most jöttem ide).De egyfős hadsereg meg nem megy sokra.Én jó tanuló vagyok,pontosan tudom,hogy mit veszünk és mit nem órán,illetve az összes órán ott voltam az évben idáig,és tényleg olyanokat kér számon,amiket nem is vettünnk még,4-5 leckével van arrébb az az anyag,és nem érinti sehogy sem azt,amit éppen vettünk.

2013. nov. 11. 19:13
 1/3 anonim válasza:
Mi angolból vagyunk ugyan így!!Olyanokból írat szódogát amit még nem is vettünk és én már elsőtől vagyok abba a suliba most hetedikes vagyok:-)
2013. nov. 11. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor hagyjátok ki az osztályfőnököt. Beszéljetek a szüleitekkel, és 2-3 határozottabb fellépésű szülő menjen be beszélni vagy a tanárotokkal vagy az igazgatóval. És mindenképpen mondják el azt is, hogy ez nem magánakció, hanem az egész osztály és szülői közösség nevében akarják jelezni ezt a problémát.
2013. nov. 12. 10:53
 3/3 anonim válasza:
A suliba ahova én jártam (5éve) bevett szokás volt már az 1870-es évek óta, hogy a tanár jegyzi az osztálynaplóban az órán átvett tananyagot. Ha ez magyarországon nem így van, akkor marad az igazgató meg a szülők. És el kell beszélgetni az ofővel is, hiszen neki védenie kell az érdekeiteket ha már rá vagytok bízva!
2013. nov. 12. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!