Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SOS! 29-e az index leadás...

SOS! 29-e az index leadás határideje, de nem mindegyik tanárral tudtam aláíratni ilyenkor mitévő legyek?

Figyelt kérdés
beteg voltam és nem mindegyik tanárral volt lehetőségem aláíratni a jegyet és volt, akinél 3napig volt az index..:)ugyh így jártam a következő félévben majd előbb elkezdem a jegyek beíratását...
2010. jan. 27. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem volt h egy jegyem be se volt irva...neptunossal számoltakk, a tanár kövi félévben irta be, másik vizsgámon:D

szal ez to függő..beszélj a to sal..h ez volt..és bizz h megértő lesz

2010. jan. 27. 23:53
 2/5 anonim válasza:

vagy megértőek, vagy nem

tanulmányi és vizsgaszabályzattól is függ a helyzet; ha a dékáni azt mondja, hogy pl. feb.2.án adjam le az indexem, és nem teszem meg, ezért elméletileg késedelmi díjat kell fizetni

egy ismerősöm így járt, ő a gyakorlati helyről nem vitt időben igazolást, ez 1500ft-jába került

2010. jan. 28. 00:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem elzavartak a to-ból, hogy addig ne hozzam, míg nincsenek aláírva. :D Úgy berezeltem, aztán megkerestem a 'maradék' tanárokat, és aláírattam, de nagyon húzták a szájukat, legközelebb, ha beteg vagyok és aláírás kell, adjam oda valakinek... Na persze, csak 260 km-re lakom a sulitól. :D
2010. jan. 28. 00:07
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) a to-s néni amúgy aranyos:D csak a mi to-s néninknél nincsen soha sor:P akkor megpróbálok beszélni vele és "levadászni" a maradék tanárokat:)
2010. jan. 28. 00:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó nektek, a miénk egy vén banya. xD
2010. jan. 28. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!