Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » MIt lehet tenni a tanárral?

Gérard G. kérdése:

MIt lehet tenni a tanárral?

Figyelt kérdés

Középiskola 12. osztály.

Barátnőmet levittem az iskolaorvoshoz igazolásért, mert a térdével gondok vannak(műtéte lesz), s sikerült elesnie magassarkúban a lépcsőn.Feldagadt a térde és elvittem az iskolaorvoshoz. Beértünk tesiórára én átöltöztem, de a tanár elkezdett vele kiabálni hogy milyen haszontalan meg hogy mindenkit sikerül megvezetnie. Meg mondja hogy ilyen hozzáállással mehet az M3 mellé krvának. Utána mondta neki hogy kezdjen el futni, szegény nem bírt a tanár meg megfogta és megrángatta, ekkora betelt a pohár. Megfogtam a vállát és mondtam neki hogy ha még egyszer hozzáér eltöröm az ujjait.Erre meg lenyomott a földre és hátranyomta a karom, mint a rendőrök szokták(tapasztaltam bemutatón, tanár is ugyan azt csinálta). Jó utána felküldött az igazgatóhoz, utána később barátnőmmel is elmentünk hogy elmondjuk az igazgató bácsinak... Engem kirúgással fenyegetett, de rajtam kívül 31 másik ember tudja bizonyítani mit csinált a f-szfej tanár. Amúgy a tanár máskor is csinált hülye dolgokat pl. szakadó esőbe küldött ki az udvarra futni minket, utána bement, de az osztály 80%-a beteg lett.Édesanyám szerint fel kellene jelenteni, igazgató meg mondta hogy ne mert komoly ügy lesz belőle, s intézzük el házilag, persze ő a tanár pártján áll....

Én mit fogok kapni?(megfenyegettem a tanárt, de okkal)

Érdemes rendőrségre menni?Elvégre bántalmazás vagy zaklatás történt. Gyerekesen hangzik, de mind a 32-en ki akarjuk rúgatni már.

2015. szept. 5. 19:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
12%
Pff.. ezek a mai suhancok nagyon puhany gilisztak vagytok, csak az iphonet tudjatok nyomkodni, de 500m kell futni mar lihegtek.
2015. szept. 5. 19:03
 2/17 Andizsuzsi ***** válasza:
41%

Egyrészt aki térdműtét előtt áll, az miért jáekál magassarkúban, másrészt miért nem az ortopédiáeól hoz igazolást?

Másrészt onnantól kezdve, hogy te "megfogtad a vállát" és megfenyegetted, te kezdted, ő védekezett. Örülh neku, ha ő, vagy az igazgató nem jelent fel.

2015. szept. 5. 19:09
 3/17 A kérdező kommentje:
Mert végigráncigálja és csak megfogom a vállát. Meg sem rántom. De látom ti hülyék vagytok mert minden fsz a tanár pártján áll
2015. szept. 5. 19:14
 4/17 anonim ***** válasza:
17%

Meg hat csak akkor fenyegesd meg a tanart ujjeltoressel, ha nem o dongol bele a foldbe. Ertem, hogy csorba esett a hiusagodon, de te kerested a bajt es valoban te kezdted.

Baratnodnek meg uzenem, ha akarmilyen baja van, akkor mar at se oltozzon a testneveles orara, hanem hozzon akarmilyen igazolast (szuloit/orvosit/iskola orvosit).

Esoben futasra vissza terve ... szerinted ha a termeszetben futsz, akkor mi van ha elered az eso? Elarulom: futsz tovabb, futsz hazaig.

Szoval tujuk, hogy manapsag divatos a tanarba belekotni es feljeletgetni mindenkit, de te kezdted, torodj bele hogy beledongoltek a foldbe az osztalytarsaid elott. Nem olyan nagyon ciki, csak egy kicsit.

2015. szept. 5. 19:19
 5/17 Andizsuzsi ***** válasza:
43%
Te pedig kérdező egy jólnevelt kedves fiatal vagy, aki a farkával gondolkozik. Ez persze természetes ebben a korban, de az arroganciából visszavehetnél egy kicsit. És hogy a konkrét kérdésedre is válaszoljak, aki közfeladatot ellátó pedagógust bántalmaz vagy fenyeget, azt 1-5 évig taeró szabadságvesztéssel rendeli bűntetni a Btk. Úgyhogy a barátnődet az ortopédiára kísérd wl egy szakorvosi igazolásért, a férfiúi mivoltodat pedig ne a testnevelővel szemben fitograsd, mwrt abból jól nem jössz ki.
2015. szept. 5. 19:32
 6/17 A kérdező kommentje:

Csakhogy tisztázzunk mindent!

Az hogy iskolában történt iskolaorvosnál voltunk, könnyített testnevelés van neki alapból.

Az mikor lekrvázza ordítva és megrángatja rendben van ugye?UGYE ILYET SZABAD A TANÁRNAK?? UGYE?? AKKOR JÓ! UGYE A TANÁR LEKRVÁZHATJA ALÁZHATJA A DIÁKOT MEG RÁNCIGÁLHATJA IS? Meg amikor az egész osztály előtt próbálja megalázni, az rendben van? Nem én kezdtem, csak leállítottam, ha komolyan megakarnám verni akkor nem csak leállítottam volna... Amíg el nem dől hogy belevonjuk-e a rendőrséget nem teszek semmit, egyébként mind a kettő be van fosva.(igazgató is). Basszus ahol megfogta a barátnőm nyoma is maradt, de még aznap le is fotóztuk. DE PERSZE, RAJTAM KÍVÜL 31 másik ember van ilyen véleménnyel róla! Én vagyok a hibás persze!!!

2015. szept. 5. 19:42
 7/17 A kérdező kommentje:
IGazgató is azért nem akar ügyet mert szarul járna a suli, mert tudják h krvára igazunk van. Édesanyám hívta hogy beszéljen le a feljelentésről...
2015. szept. 5. 19:42
 8/17 A kérdező kommentje:
Édesanyámat hívta* "-.-
2015. szept. 5. 19:43
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, mekkora gyökerek az ide írogató válaszolók...

Persze, még az ő hibájuk, hogy a tanáruk egy ekkora idióta. Nem is az eszükről híresek a testneveléstanárok egyébként sem...

Kérdező

Azonnal jelentsétek fel a tanárt! (Lehetőleg a lány családja jelentse fel.) Vannak tanúk és bizonyíték is. Ha rendőrségi ügy lesz belőle, az igazgató azonnal ki fog hátrálni, mert nem akarja, hogy baja legyen belőle. A tanárt meg el fogják bocsájtani. Attól még, hogy felnőtt, nem fog semmi "előnnyel" indulni a perben. Te meg nem fogsz kapni semmit, esetleg annyit mondanak majd, hogy a "fenyegetés rossz dolog", de nem lesz semmi problémád belőle.

2015. szept. 5. 19:53
 10/17 A kérdező kommentje:

IGazgató első ajánlata:

Kapok egy igazgatói megrovást és megy minden a régi kerékvágásba.

2. ajánlat(rendőrség megemlítése után): Igazgatói megrovás, de lecserélik másra a tesitanárt.

3. ajánlat(mikor anyámat hívta fel): Nem kapok semmit, csak szóbeli figyelmeztetést, s lecseréli a tesitanárt....

2015. szept. 5. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!