Mit lehet ilyen tanárral tenni?
Figyelt kérdés
Mindenkinek nagyon elege van már, hogy hiába tanulunk egy csomót, sose kapunk jó jegyet! Nagyon nagy elvárásai vannak, mintha mindenki irodalomtörténész lenne...
A legjobb dolgozatok 4-esek, és ezt úgy, hogy mindent szóról szóra megtanulunk a füzetből, könyvből..
2014. márc. 23. 14:39
1/8 A kérdező kommentje:
Szerettem volna javítani, minden dolgozatra tanultam, értek is mindent, erre a legjobb jegy 4-es... Kaptam 2-est is..
2014. márc. 23. 14:39
2/8 anonim válasza:
Értelmes ember módjára összeültök és elmondjátok neki a problémátokat. Fontos, hogy ne azt éreztessétek, hogy az ő tárgya nem fontos (erre bepipulnak, hiába tényleg nem az irodalom a legfontosabb tárgy), hanem hogy túlságosan sokat vár el tőletek, ti ezt most tnauljátok először ő meg már régebb óta evvel foglalkozik és irreális azt várni, hogy rögtön úgy tudjátok, mint ő. Plusz van X másik tárgyatok is, amire tanulni kell, nem csak az ő órái, amire (itt lehet kicsit túlozni) így is nagyon sokat tanultok a többihez képest, de túl sokat vár el tőletek.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele beszélni, mert egy sértődékeny, hisztis *****
2014. márc. 23. 14:58
4/8 anonim válasza:
Akkor szülőknek otthon ezt értelmes ember módjára elmondjátok és azok kommunikálják le szülőik. Ne legyetek ennyire magatehetetlenek.
5/8 A kérdező kommentje:
Érettségi előtt 1 hónappal nem akarnak már bemenni
2014. márc. 23. 16:27
6/8 anonim válasza:
Még két hónap van az érettségiig
7/8 anonim válasza:
Akkor eddig hogy bírtátok ki?
Igaz,hogy az osztályzásától függetlenül,még lehet jó a magyar érettségitek.Mert ott többféle feladat lesz.És gondolom majd át is nézik mások is,szóval nem pontozhat majd,ahogy akar.
8/8 A kérdező kommentje:
Milyen 2 honap?? 17-etol mar tavaszi szunet
2014. márc. 26. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!