Hogy közöljem a tanárral ha bekakiltam suliba? Mit fog tenni?
Nagyon remélem, h nem igaz a kérdés, ha mégis, azért válaszolok, nehogy emiatt legyen rossz napod...
Hát, először is menj ki wcre, nyilván azt lehet. Próbáld letakarítani magad amennyire lehetséges!
Ciki, nem ciki, de az alsóneműdet (bízva abban, h a nadrágodat nem érte baleset) dobd ki még a wcben a kukába. Ha lehet, valahogy próbálj megmosakodni. Ezek után remélhetőleg az osztálytársaid sem fogják érezni a kellemetlen szagokat.
velem ilyen utcán történt.
székrekedésem volt 1 hétig, vettem be hashajtót, de az csak másnapra hatott, azt hittem, hogy egyáltalán nem fog hatni. mentem az utcán és hirtelen görcsbe rándult a gyomrom, és pár pillanat múlva éreztem, hogy mindjárt összeszarom magam, mert (bocsi, hogy így fogalmazom meg), de az a szarmennyiség, ami összegyűlt egy hét alatt, az most folyékony állapotban akart kijönni. görcsöltem, mint állat, de éreztem a meleget, ami folyt ki a seggemből. metróban voltam!!!!!!!! kiszálltam a metróból, aztán rohantam egy utcába, ahol nincs nagy forgalom, közben meg folyamatosan folydogált belőlem ki a szar, pedig tartottam teljes erőmből. gyorsan egy csöndes utcába értem, ahol nem érdekelt semmi, le sem vettem a nadrágomat, elengedtem magam, és hagytam, hogy minden kijöjjön belőlem! aztán a barátomat felhívtam (csak neki mertem akkor ilyeneket elmondani), értemjött kocsival, az ülésre terített valami fólát, ráültem és hazavitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!