Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a helyzet a Tolvajkergetőkkel?

Mi a helyzet a Tolvajkergetőkkel?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje nincs felőlük hír. Én személy szerint undorítónak tartom, hogy a "rendőrség" egy ilyen társadalmilag hasznos egyesület üldözésén dolgozik. Nektek mi a véleményetek?
2015. aug. 9. 20:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
70%

Persze, persze, sokat tett a közbiztonságért.

Pl. bírósági folyosón alattomosan leüt egy mit sem sejtő embert, majd a videóval azonnal rohan a tévéhez, hogy kereshessen az ügyön pár tízezer forintot.

2015. aug. 10. 13:05
 22/28 anonim ***** válasza:
55%

Az a baj, hogy a sok agymosott szóról-szóra elhiszi, ami leírnak az oldalukon. Pedig kevés ésszel a dolgok mögé lehet látni (persze csak, ha nem a Mónika show-n szocializálódott az illető).

Ha már felhoztátok a gázpisztolyos esetet, nekem a lövés után a földön fekvőnek, csoportosan, lábbal történő felsegítése tetszik benne. De a kamerás amatőrködése is megérdemel egy tapsot.

2015. aug. 10. 15:14
 23/28 anonim ***** válasza:
15%

20: Nem állja meg a helyét, de azért ha én életveszélyben érzem magam(pl.: amikor a telóm ellopták), nem biztos hogy megállnék ha a féreg a földön fekszik. Sajnos Tomcat sem állt meg, ez valóban nem volt szép dolog.

De mégiscsak mivan, ha 1x csak felugrik és hasonszúr?

Persze egy médiaszereplő civil szervezet vetőjének kockáztatni kell.

2015. aug. 10. 15:52
 24/28 anonim ***** válasza:
90%

"De mégiscsak mi van, ha 1x csak felugrik és hasonszúr?"

Ezzel az érveléssel gyakorlatilag mindenkit ki kéne irtani. Mi van ha a szembejövő megver? Inkább Addig rugdosom amíg mozog. Mi van, ha a földön fekvő csöves hirtelen felpattan, és leszúr? Amíg fekszik, addig rúgom. És ezt lehetne folytatni hosszú sorokon át.

Ha feltételezed, hogy komoly kárt okoz benned, akkor felkészülhetsz a támadásra, annak kivédésére, esetleg a támadó ártalmatlanítására, de egy "mi van ha" miatt senkit nem rugdoshatsz meg.

Aki pedig tolvajkergetőnek áll, az szerintem fel kell hogy készüljön ilyen esetekre. Ha ideges, meggondolatlan, akkor előbb-utóbb hirtelen felindulásból megöl valakit. Maga a kezdeményezés nem lenne hülyeség, ha valaki indulatok nélkül tudja csinálni. Ha valakinek elborul az agya, akkor az nem való erre a feladatra.

2015. aug. 10. 19:15
 25/28 anonim válasza:

A tolvajkergetős videofelvételek és egy személyes találkozás alapján Tomcat egyáltalán nem tűnt szadistának, bár azt el kell ismernem, hogy túlkapásokra bizony hajlamosnak tűnt. Ennek ellenére alapvetően jó szándékú embernek gondolom még most is, függetlenül attól, hogy igaztalanul vagy jogosan vádolják.

Bár nem vagyok tolvajkergető, de szerintem jelen formájukban egy darabig nem térnek vissza a közéletbe. Sajnos úgy tűnik, hogy ez a remek civil kezdeményezés kudarcba fullad. Erről tehet egyrészt az elkaszált és elkaszálandó bűnözők karitatív tevékenysége, másrészt pedig az, hogy Tomcat túl karakán alkat a médiához. A tolvajkergetők sorozat a többségnek arról szólt, hogy jobboldali meggyőződésű emberek kisebbségieket zaklatnak éjjel-nappal. De ha Tomcat a társadalom által elvárt formába tudta volna önteni a mondandóját és nem rakódott volna rá a szervezetre a jobboldaliság, akkor sokkal sikeresebb lehetett volna ez a kezdeményezés.

Én azért remélem, hogy egyszer, megújultan visszatérnek és folytatják a munkát.

2015. aug. 10. 22:34
 26/28 anonim ***** válasza:
50%
24: Az utolsó mondattal egyetértek.
2015. aug. 13. 10:19
 27/28 Aszter válasza:
69%
Hát igen az összes újság lehozta hogy Tomcat most megkapja a magáét Hódmezővásárhelyen. Azt már egyse írta meg hogy ejtették a vádat ellenük sőt az arcon lőtt férfi ellen indult eljárás, mire az feljelentette a rendőrséget. Így higgy a médiának.
2015. aug. 16. 20:53
 28/28 anonim ***** válasza:

# 16 Akkor ismerkedj meg az Idegen Szavak Gyűjteményével.Hátha tanulsz belőle valamit.

Koncepciós per:Olyan jogellenes, törvénysértő eljárás, ahol előre kigondolt hamis vádak, bizonyítékok, kikényszerített vallomások alapján hoztak előre elkészített ítéletet.

Remélem sikerült felvilágosítanom.

2015. aug. 16. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!