Van értelme a rendőrséghez fordulni, vagy csak rosszabb lesz a helyzet?
1., akkor mi a feladatuk? Egész nap a kocsiban ülve bámulni a csajok s*ggét meg tarfipaxolni és b*szogatni az embereket?
Kérdező, szerintem ha elmész azzal csak fölhergeled őket. (gondolom cigányok) Sajnos nem tudsz tenni semmit, mert a rendőrök nem fognak megvédeni abban biztos lehetsz. Felőlük meg is dögölhet az áldozat. Én is így voltam, egyik haveromnak okoztak 8 napon túl gyógyuló sérülést, de akkor az orvosnak kötelessége feljelentést tennie, úgyhogy mehettem a tárgyalásra tanúként. A tárgyaláson a vádlottak előtt elmondják a neved, a lakcímed. Úgyhogy úgy készülj, hogyha tárgyalás lenne és a címed addig nem tudták, akkor azután már házhoz is mehetnek. Na ilyen a magyar "igazságszolgáltatás"
Utolsó! Nem a rendőrök baszogatásával kellene foglalkoznod, mielőtt ilyen kijelentéseket teszel tájékozódni kellene.
Az igazságszolgáltatással valóban baj van, de a rendőrökkel nem, mivel ha a rendőr tehetné magyarán a jogszabályok lehetővé tennék amit a régi duális rendszerben megengedett volt, gondolok arra, hogy a svédek vergődtek, a rendőr kiment se szó se beszéd két nagy büdös pofon, úgy hogy a boxos az anyját kinyalta.
Kérdező!
Nem tudom miféle emberek ezek, arcos harcosok vagy kemények, de abban nincs apelláta, hogy az illetőnek rögtön látleletet kellett volna vetetni és feljelentetni a rendőrségen. Most azt lehet tenni, hogy szereztek egy jó ügyvédet, tanukat, és házi sérülést "preparáltok" azonban ez a bírósági procedúra kb 2 év lesz. Amivel annyit értek el, hogy priuszt kapnak, ha egyáltalán megnyeritek a pert. Max 1,5 év felfüggesztett jár ezért, ha még nincs priuszuk.
Igaz nem szoktam a Zsaru magazint olvasni, de azért látom mi folyik itt. A rendőrök a normális embereket b*szogatják az igazoltatásokkal meg az ilyen olyan bírságaikkal, mert valami kivetnivalót találnak mindig. Jó persze joga van igazoltatni, de akkor a rajokat miért nem? Nekik csak barátságosan köszöngetnek meg beszélgetnek velük, ez volt a mi ügyünknél is amikor oda jöttek. Úgyhogy ha kicsit is normális az adott rendőr, akkor vagy igazoltasson mindenkit színre való tekintet nélkül és kapja el a cigány gyorshajtókat is, ne csak azokat, akik próbálnak normálisan élni, vagy akkor hagyjon békén mindenkit, ha ez nem megy. Nem alaptalanul utálja őket a fél ország.
Kérdező, őket a priusz nem fogja érdekelni, lehet hogy van is nekik. Sajnos bele kell törődj, hogy büntetést nem fognak kapni. A mi esetünkben súlyos testi sérülés volt (8 napon túl gyógyuló) és csak fél évig húzódott a dolog, gondolom nem kapott semmit, mert már írogatott ki magának FB ra, az ítéletet meg inkább nem vártam meg. Igazságtalan a rendszer, ha magadat megvéded még a végén rádverik az önbíráskodást is. De más lehetőséged nagyon nincs szerintem. Én is kimaradtam volna ebből, de beidéztek és most várhatom mikor kapnak el, pedig csak tanú voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!