4-5 éve egyre rosszabb a közérzetem, máig annyira leromlott, hogy semmihez nincs kedvem, minden felidegesit. Miért lehet? (dokihoz menni semmi értelme (aztmondta h semmi bajom) ).
Változott valamiben az életed ez idő alatt?
Nálam is ezt vettem észre magamaon, de nem 4-5 év alatt, hanem rövidebb időre vonatkoztatva. Az én életemben a párkapcsolatom megromlott, a problémákat nem tudtuk megoldani és idővel minden idegesített, teljesen megváltoztam korábbi mentalitásomhoz képest. Amikor rám mondták ismerősök, én vagyok a nyugalom megtestesítője, még a párkapcsolati problémáim előtt volt, utána már ez 100 %-osan megváltozott :-((( Amióta szakítottam, megszűntek a gondjaim és "régi önmagam" vagyok...
Valószínűleg vitaminhiány.. vagy hormonzavar hasonlók.
Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, de akár írathatsz fel külön vitaminokat is (Mg!).
menj el orvoshoz kivizsgálásra
Nekem is hasonló volt csak én utánna beteg lettem(nemcsak egy kis sima betegség,hanem tartósan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!