Mi a helyzet a Tolvajkergetőkkel?
Kedves első kommentelő? Értesüléseim szerint semmilyen törvénybe ütköző dolgot nem tettek, ha te erről tudsz, kérlek világosod fel!
Az a koncepciós per, ami Tomcat ellen folyik, az egyenesen nevetséges, nevetni csak azért nem tudok, mert ez a valóság...
Erről a perről olvasni is lehetett a tolvajkergetők oldalán, amíg fel nem törték...
21.27
" Értesüléseim szerint semmilyen törvénybe ütköző dolgot nem tettek, ha te erről tudsz, kérlek világosod fel! "
ezt a bíróság majd eldönti. habár én láttam egy videót, amiben számomra voltak törvénytelennek tűnő dolgok.
"Az a koncepciós per, ami Tomcat ellen folyik"
Koncepciós per. Jó vicc. Fejbe lőtt valakit gázpisztollyal, miközben rá se támadtak.
21.41
"Ismerem a gázpisztolyos sztorit; egy bűnözőtől vettek vissza egy albérletet, mert az nem fizetett, és sorozatosan fenyegette a főbérlőt! Tomcaték kibérelték az ingatlant, így az eset a saját magánterületén történt jogos önvédelemből, videó is van róla.
"
Ezekről honnan van tudomásod? Mert én csak a videót láttam, és abban ezek nincsenek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!