Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Valaki aki ért a rendőrséghez?...

Valaki aki ért a rendőrséghez? Mi ez a helyzet, kik ők?

Figyelt kérdés

Amikor az utcán látok rendőröket, csapatosan, olyan 4-6-an, és kék a egyenruhájukban vannak, de nincs rajtuk az a béna láthatósági mellény, és van náluk bilincs, gumibot, stb., akkor:

Lőfegyver is van náluk (nem tudtam megfigyelni)?

Mégis miféle feladatot látnak el éppen?

Illetve mire szakosodott rendőrök ők? Mit végeztek?

2013. szept. 15. 17:58
 1/8 Salamon Bálint ***** válasza:
47%
Rendőrszakközepesek vagy közszolgálati egyetem rendvédelmis hallgatói. A kék ruha a rendszeresített rendőrségi gyakorló ruházat.
2013. szept. 15. 18:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de az egyenruhát ismerem, illetve két kérdésre még nem tudom a választ!
2013. szept. 15. 18:23
 3/8 sni ***** válasza:
rendőr vagyok, és lehangoló lesz a válaszom! Amennyiben rendőrök, akkor van náluk fegyver, rendészeti szakközépiskolát végeztek, és nincsenek semmire szakosodva! De: akiket te láttál ezzel a felszereléssel csapatban járőrözni, azok 98%, hogy közterület felügyelők voltak, a főnökeik szeretik majmolni az éppen rendszeresített rendőrségi egyenruhát, így apróbb módosításokkal rájuk adják! Remélem segített a válasz, szép napot!
2013. szept. 15. 18:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló, -biztos úr- ;), nem is volt lehangoló a válasz.
2013. szept. 15. 19:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Furcsa hogy közterület felügyelők voltak, de legalább már tudom, ezért nem lehangoló.
2013. szept. 15. 19:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem valamit: Volt a közelben egy rendőrségi fehér-kék furgon, tehát nem lehettek közterület felügyelők. A furgon ott állt, üresen és vezetővel, egyértelműen abból szálltak ki.
2013. szept. 15. 21:11
 7/8 sni ***** válasza:
akkor vagy mentek valahova ellenőrizni, vagy kitették a gyalogos járőröket, több ötlet nem nagyon van!
2013. szept. 15. 21:27
 8/8 A kérdező kommentje:

sni, ha még olvasod ezt, remélem igen: http://www.youtube.com/watch?v=QTTzqCpABoE

Ez a videó most nem a tartalma miatt számít, de ilyesmiket láttam, szal hogy nincs láthatósági, kék egyenruha, szimplán... Csak akiket látok pólóban vannak nem kabátban, de hát ez már persze az időjárástól függ, gondolom.

Na ők mik, közrendvédelmisek? De akkor láthatósági is járna nekik nem?

Mint itt: http://www.youtube.com/watch?v=ddzV_EIXjr0

2013. szept. 15. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!