Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egyetemi diplomával felvennéne...

Egyetemi diplomával felvennének a rendőrséghez?

Figyelt kérdés
Milyen kiképzésben kellene részt vennem?Mit vennének figyelembe a jelentkezéskor?
2013. febr. 5. 09:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Mint micsoda szeretnél ott dolgozni?
2013. febr. 5. 09:34
 2/10 A kérdező kommentje:

törit tanultam

nem tudom,mire lenne lehetőség?

2013. febr. 5. 09:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Milyen diplomád van?
2013. febr. 5. 09:38
 4/10 A kérdező kommentje:
történelem
2013. febr. 5. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Vezetőként dolgozni töriszakos diplomával az azért kemény...
2013. febr. 5. 10:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. febr. 5. 10:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Amennyire tudom bizonyos magasabb beosztásokhoz kellettek régebben felsőfokú végzettségek, nem vagyok róla szentül meggyőződve, hogy meghatározták a felsőfokú képzés milyenségét. Például egy nyomozónak lehet, hogy kellett egy felsőfokú végzettség, de az már senkit sem érdekelt, hogy töritanári vagy fizikatanári képzettsége van. Ezen kívül persze kell x hosszúságú szolgálati idő az előrelépkedéshez.
2013. febr. 5. 10:43
 8/10 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm a választ
2013. febr. 5. 10:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Rendészeti szakközépiskolában érdeklődj.Nem tanulni,de kiképzők elmondják,mi a teendőd.
2013. febr. 5. 11:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A rendőrségnél megszűnt a civil diplomások átképzése szerencsére.

Az első főnököm egy fizika tanár volt, 10 hónap alatt rendőrtiszt lett belőle, míg én 2 évet húztam le rendőrsuliban. Azt sem tudta mi az a díszlépés, de pl utcán is meghalt volna éles helyzetben se perc alatt, mert lövészetet is ímmel ámmal oktattak nekik. Terepgyakorlatuk pl nem is volt. Na és az ilyenek bevethetők bárhol, hát köszi, csak mellém ne osszák be. Az illető egyébként közrendvédelmi osztályon volt váltásparancsnok!

Azt hiszem, bár ebben nem vagyok ezer százalékig biztos, hogy azokat talán még átképzik, akiknek rendőrséghez kapcsolódó diplomája van, pl jogi diploma.

Szóval a válaszom nem, nem vesznek át ilyen diplomával.

2013. febr. 5. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!