Érdemes a rendőrséghez fordulni?
Az utóbbi időben elég sok drogos lett a környékünkön, nem egyszer találtam már fecskendőt eldobva a ház körül, még nyáron történt,hogy egy fiatal srác volt elterülve a kapu előtt, azt nem tudom,hogy kábítószertől vagy piától,de megmozdulni nem tudott.
Itt szívták a háztömb előtt a füves cigit a fiatal gyerekek, ezért elkezdtem figyelni és feltűnt egy spanyol rendszámú Mercédesz ami már többször is járt erre, s mióta figyelem rájöttem,hogy heti háromszor jár erre, a drogosként számon tartott egyének mindig odamennek az autóhoz látszólag pár szót váltanak (van aki beül) majd az autó elhajt.
Nem szeretném,hogy itt valami drogtanya legyen legalább is a mi házunk körül, a többi ellen úgysem tehetek, de engem eléggé zavarnak az ilyen alakok...ha szólnom kéne a rendőrségen mit mondjak?
3. 4. hülyeséget beszél!
Szétverni drogdílerek közt mi? :D Tiszta életbiztosítás.
Bizonyíték? Egyedül a drogteszt (anyag, vér, vizelet) bizonyít akármit. Videóval vagy fényképpel kitörölheted a...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!