Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Érdemes a rendőrséghez fordulni?

Érdemes a rendőrséghez fordulni?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben elég sok drogos lett a környékünkön, nem egyszer találtam már fecskendőt eldobva a ház körül, még nyáron történt,hogy egy fiatal srác volt elterülve a kapu előtt, azt nem tudom,hogy kábítószertől vagy piától,de megmozdulni nem tudott.

Itt szívták a háztömb előtt a füves cigit a fiatal gyerekek, ezért elkezdtem figyelni és feltűnt egy spanyol rendszámú Mercédesz ami már többször is járt erre, s mióta figyelem rájöttem,hogy heti háromszor jár erre, a drogosként számon tartott egyének mindig odamennek az autóhoz látszólag pár szót váltanak (van aki beül) majd az autó elhajt.

Nem szeretném,hogy itt valami drogtanya legyen legalább is a mi házunk körül, a többi ellen úgysem tehetek, de engem eléggé zavarnak az ilyen alakok...ha szólnom kéne a rendőrségen mit mondjak?

2012. okt. 24. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
hááát,, nem hiszem hogy a rendőrségen bármit ismernének kezdeni ezekkel...
2012. okt. 24. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
Nem.
2012. okt. 24. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
Mindenképp fordulj hivatalos szervhez. Legfeljebb ha ők nem tesznek semmit, akkor szedj össze pár embert, és verjetek szét köztük, de úgy, hogy még a közelbe se akarjanak többet menni.
2012. okt. 24. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és bár közeli fénykép, videó talán segíthet. Valami bizonyíték nem árt.
2012. okt. 24. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:

3. 4. hülyeséget beszél!

Szétverni drogdílerek közt mi? :D Tiszta életbiztosítás.

Bizonyíték? Egyedül a drogteszt (anyag, vér, vizelet) bizonyít akármit. Videóval vagy fényképpel kitörölheted a...

2013. jún. 9. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!