Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az igaz, hogy a Keletiben a...

Az igaz, hogy a Keletiben a németországi vonat indulása előtt begyűjtik a rendőrök az illegálisan az országban tartózkodókat/menekülteket? És mi a helyzet az osztrák-magyar határon?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy figyelik a vonatra szállókat, és aki gyanús, azt begyűjtik.
2015. febr. 1. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Végigmennek a vonaton ellenőrzés céljából, ez minden vasútállomáson protokoll a nemzetközi vonatoknál, nem csak itthon. Nem feltétlen csak az illegális bevándorlók miatt (azok amúgysem feltétlen fizetik meg a Railjetet), hanem mert a külföldi utasokra sok szarka rászállt, egy időben nagyon elharapództak a lopások, a MÁV vagyonőrök meg kb. nem jók semmire. Rajtuk kívűl persze bármilyen szökésben levő bűnözőt nagyobb eséllyel lehet ott elcsípni, mint bárhol máshol - ez sem utolsó szempont.
2015. febr. 1. 01:03
 2/4 anonim válasza:
35%
ISTENEM! bár igy volna.....mikor a ku...rva kálmán imre másodosztályú cigó vonattal kimentem münchenig....ne tuddd meg milyen román tolvaj cziiiigó fertő szált fel...és azután...és édrekes,hogy a németből visszafelé nincs semmi.az éjszakai vonattal semmiképp se menjél!főleg ne egyedül! mondjuk én nem féltem.... csak a szememmel ölni tudtam volna!szóval...bárcsak volnának ilyenek! talán akkor lehetne aludni is nyugodtan.....
2015. febr. 1. 02:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Van példa ilyen razziákra. Egyszer egy fekete bőrű ismerősömmel vásároltam nemzetközi jegyet a keletiben (ő csak turistaként volt Magyarországon), de az összes rendőr egyből ránkszállt...
2015. febr. 1. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
A múltkor jöttem haza a Railjettel és arra is fellógtak a menekültek, a magyar rendőröknek meg szóltak és Mosonmagyaróváron felszálltak a vonatra aztán ellenőrizték.
2015. febr. 1. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!