Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a helyzet a Tolvajkergetőkkel?

Mi a helyzet a Tolvajkergetőkkel?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje nincs felőlük hír. Én személy szerint undorítónak tartom, hogy a "rendőrség" egy ilyen társadalmilag hasznos egyesület üldözésén dolgozik. Nektek mi a véleményetek?
2015. aug. 9. 20:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%

Nem a gázpisztolyos történetért van előzetesben, de ott is zajlik a nyomozás.

"Acélbetétes bakanccsal rúgott fejbe egy embert, többek között ezért került előzetes letartóztatásba Polgár Tamás, ismertebb nevén Tomcat, a Tolvajkergetők csoport vezetője."

2015. aug. 9. 22:15
 12/28 anonim ***** válasza:
88%
Elfogytak a hagyományos tolvajok, politikusokat meg nem mernek kergetni.
2015. aug. 9. 23:19
 13/28 anonim ***** válasza:
27%

Egy újabb példa a baloldaliak kettős mércéjére. Ők pofáznak mindig, hogy civil szervezetek így meg úgy. Aztán amikor egy valódi civil szervezet ellen indul koncepciós per, még helyeselnek is hozzá.

Másik meg, hogyha Tomcat el is követett valamit(pl.: verekedés), akkor is ilyen bűnesetek naponta történnek, mégis valahogy pont Tomcat az egyetlen, aki nem úszta meg.

Szerintem mivel itt egy valódi civil szervezetről van szó, mint ilyen, ez is elkövethet hibákat (nem Soros által fizetett bűnügyi szakértők vannak benne). Tehát egy egyszerű verekedésért még meg tudok bocsátani.

2015. aug. 10. 02:51
 14/28 anonim ***** válasza:
80%

Nem verekedés, hanem acélbetétes bakanccsal többször fejbe rúgott egy földön fekvő embert.

Sajnos Tomcat egy antiszociális, agresszív bunkó, aki képtelen az alapvető társadalmi normák betartására. Néha napján vannak jó ötletei, de ezek rendszerint mindig agresszióba (kizárólag gyengébbek, kiszolgáltatottak ellen) és pénzkunyerálásba torkolnak.

A tolvajkergetésnek is az volt az igazi célja, hogy fedezzék vele Tomcat megélhetését, mert munkája ugye nincs, dolgozni nem igazán szeret, ügyeskedni annál inkább.

2015. aug. 10. 09:05
 15/28 anonim ***** válasza:
82%

„Aztán amikor egy valódi civil szervezet ellen indul koncepciós per, még helyeselnek is hozzá.”

Nem helyeslünk semmiféle koncepciós pert.Nem is hangzott el ilyesmi.Nem tudom ezt honnan vetted. :)

„valahogy pont Tomcat az egyetlen, aki nem úszta meg.”

Nem ő az egyetlen.

„Tehát egy egyszerű verekedésért még meg tudok bocsátani.”

Még jó, hogy ez nem rajtad múlik. :D

Látod, nincs itt semmilyen kettős mérce.

2015. aug. 10. 10:56
 16/28 anonim ***** válasza:
19%

De helyeslitek a koncepciós pereket. Pont most volt egy Tomcat ellen.

Nekem már 2x is ellopták a cuccaimat, míg a házamba többször is betörtek. Az utcán is kerültem már olyan helyzetbe, hogy ha nem viselkedek okosan, már összevertek volna. Mégis az igazságszolgáltatás valódi intézkedés helyett Tomcatet zaklatja. Pont egy olyan embert, aki civilként sokat tett a közbiztonságért.

A verekedést azért lehet elnézni, mert mivel Tomcat "tolvajkergető", így szembetalálkozhat kétes alakokkal. Velük szemben, mivel civil, sajnos ő is hibázhat(nem ismerem a sztorit, de valószínüleg ideges volt+ jogos önvédelemnek érezte és nemhiszem, hogy ártatlan normális ember volt az áldozat).

2015. aug. 10. 11:11
 17/28 anonim ***** válasza:
29%

Most olvasom, hogy a megrugott illető egy biciklitolvaj.

1. Valószínüleg jogos önvédelem volt, csak a PC bíróság mindig a barnább bőrűnek ad igazat.

2. Ha nem is volt jogos az önvédelem, ilyen stresszes helyzetben(ott áll velem szembe a tolvaj aki az előbb elhajtott a biciklimmel és lehet hogy elfut, vagy kést ránt)

Mindenki követhet el hibát.

2. Törvény ide vagy oda, megérdemelte. Ha én találkoztam volna vele, csoda ha túléli, Tomcat humánus és törvénytisztelő volt.

3. Gondolom a tolvaj még most is szabadon garázdálkodik. Én pedig amíg nem jön 1 új Tomcat, nem fogok biciklivel menni a városba(már 1et tőlem is elloptak)

2015. aug. 10. 11:21
 18/28 anonim ***** válasza:
"zajlik a nyomozás" - de naprakész vagy... Zajlik a nyomozás (a legutóbbi híradások szerint) Borbás Zoltán, szélhámos, bűnöző ellen, NAV vagyonosodási vizsgálattal. A TK ellen megszüntették a nyomozást bűncselekmény hiányában.
2015. aug. 10. 11:27
 19/28 anonim ***** válasza:
86%
A facebook oldalukon volt egy kép ahol 2 tolvaj fiatal volt lefényképezve és kérték, hogy aki ismeri azonosítsa.Az egyik csajról hozzászólások között kiderült, hogy nem is az akinek a nevét betagelték, de semmi helyreigazítás nem történt sem bocsi tévedtünk hanem még 1 év múlva is az a hasonló kinézetű csaj volt betagelve. Több ilyen eset is volt, így egy idő után nem is követtem a dolgaikat.
2015. aug. 10. 11:37
 20/28 anonim ***** válasza:
89%

Jogos önvédelemből rúgta többször fejbe acélbetétes bakanccsal a földön fekvő embert?

Ugye érzed, hogy ez az érvelés a biróság előtt nehezen fog megállni?

2015. aug. 10. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!