Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit gondoltok a Hummeres...

Mit gondoltok a Hummeres ártatlanságáról?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=FZc53trDnYA

Ezt a felvételt 14 millió forintért akarta eladni a gyilkos ügyvédje a magyar médiának, mivel szerinte bizonyítja az ártatlanságát.

Mit gondoltok erről?

2012. nov. 19. 16:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
94%
Bocsánat, most már látom, hogy a másik rendőrön ment át, nem azon, amelyik leszállt a motorról. Basszus, pedig vagy 10-szer megnéztem.
2012. nov. 19. 20:47
 32/44 A kérdező kommentje:

Látni lehet, hogy Kenéz Imre az út legszélén támasztotta le a motort, ha jól látom a kerekei már a padkán, vagy talán a földes részen volt.

Ki tudta volna kerülni, de látszik, hogy felé rántotta a kormányt egyértelműen.

2012. nov. 19. 22:25
 33/44 A kérdező kommentje:

Neked nem tűnik fel, hogy a felezővonal felé elindul, majd élesen jobbra rántva a kormány egyenesen a motor és a rendőr felé tart?

Biztosan neked van igazad, és mindenki hülye.

2012. nov. 19. 22:46
 34/44 tetro ***** válasza:
15%
Azt magyarázd már el, hogy honnan látod, hogy ez egy kormány félrerántás, és nem egy féltesttel kormányra borulás :)
2012. nov. 20. 09:30
 35/44 A kérdező kommentje:

Én tiszteletben tartom a véleményed, mivel a kérdés erre irányult. De az ironizálást, provokálást, veszekedést hagyd ki kérlek, mert a szabályzat tiltja.

A nyomozás során ki fogják vizsgálni biztosan, és majd kiderül, hogy kinek van igaza. Ezt megelőzően, ami a felvételen nincs rajta ráhúzta a kormányt egy másik rendőrre, az viszont biztosan szándékos volt.

2012. nov. 20. 12:27
 36/44 tetro ***** válasza:
15%
Hol van benne a szabályzatban, hogy nem lehet ironizálni? Továbbra sem válaszoltál arra, hogy te hol látod, hogy elrántja a kormányt. Mert ahhoz, hogy tiszteletben tartsa bárki a véleményed, ahhoz talán meg kellene tudnod védeni. Szóval hol látszik ilyen? :)
2012. nov. 20. 12:40
 37/44 anonim ***** válasza:
66%
lol lefújják paprikapsray-el, erre fél testtel ráborul a kormányra? :D főleg hogy valaki azt írta hogy az ablakai is fel voltak húzva... te valami rokona vagy ennek a hummeresnek? vagy csak állást foglaltál egyszer és azóta görcsösen ragaszkodsz ahhoz, a büszkeséged miatt?
2012. nov. 20. 13:46
 38/44 anonim ***** válasza:
79%
Biztos én leszek a hülye, de nekem úgy tanították ha megállít a rendőr állítsam le a motort a kocsiban, mert ha nem fent áll hogy menekülni próbálok de hát pénzbírságot kaphatok. Álló motorral pedig ijedtemben sem tudok elindulni.
2012. nov. 20. 15:00
 39/44 A kérdező kommentje:

Nem én, hanem a főügyész nyilatkozta, hogy az ablakok fel voltak húzva, tehát nem fújhatták le. Ezt nem egyszer írtam már. Aki pedig sebességben hagyja az autót, padlóig nyomja a gázt, és az autóval irányváltoztatással a motoros felé halad az gyilkolni akar. Tudott volna menekülni, ha akart volna. Nem mondom, hogy meg akarta ölni, de neki akart menni az biztos. Ennyi erővel ha megijesztenek, mert traffit látok, majd becsukom a szemem és padlógázzal átmegyek a zebrán, akkor az is gondatlanság?

Azért merek okoskodni, mivel tényeket láttam, és hallottam. A te véleményeddel sem lenne gond, ha nem akarnád ránk erőltetni, és nem csőcselékeznél le egy rendőrt, aki szeretne a törvény adta életfogytiglan börtönbüntetést a számára. Senki nem beszélt halálbüntetésről, a szándékos hivatalos személy ellen irányuló emberölés az életfogytiglannal büntethető. Főleg egy 28-szor elítélt ember esetében.

2012. nov. 20. 16:02
 40/44 tetro ***** válasza:
15%

Valami nálad nagyon félre ment. Azokat csőcselékeztem le, akik a bíróság helyett próbálnak ítélkezni. Pl. te.

Milyen tényeket látsz te, amiket mi nem? Légyszi mutasd meg azt a tényt, ami igazolja, hogy a sofőr szándékosan a rendőrre rántja a kormányt, és nem elveszti az autó felett az uralmat, bármilyen okból.

Az amit a főügyész nyilatkozott, az számodra bizonyíték? Két hete teljesen mást mondtak, akkor most melyik az igaz? Ha fel volt húzva az ablak, akkor miért látható a videón, akkor a rendőr nem is nyúlt be? Mert szerintem a videón úgy tűnik, mintha félig a kocsiból lógna ki. Vagy te ezt nem látod? Csak az autón keresztül azt, ahogy a sofőr elrántja a kormányt? Elég szelektív az infralátásod.

2012. nov. 20. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!