A Ford focusról mit gondoltok, rendőrautónak jó? Terepre alkalmas?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 17:32
1/13 anonim válasza:
Terepre nem az igazi, rendőrautónak viszont megteszi. Tulajdonképpen bármelyik alsó-középkategóriás ötajtós vagy kombi megteszi rendőrautónak valamelyik ősrégi szívóbenzines alapmotorral. Sőt, ha nem halt volna ki minden dízel a common-rail rendszerűeken kívül, akkor még valami egyszerű, elektromechanikus adagolós turbódízel is jó lenne hozzájuk. Ezeket az autókat ugyanis kellően hosszú élettartamra tervezik, eléggé univerzálisak (semmire sem tökéletes, de használható), tehát homogén flottával lehet sokféle feladatot ellátni, ami jól jön az üzemeltetésnél. Ráadásul a régi, egyszerű motorok eléggé megbízhatóak az ilyen igénybevételhez is.
2/13 anonim válasza:
Jó, bár szokás szerint elég gyenge a motor. Terepre annyira alkalmas, mint bármelyik személyautó. Az Octaviákkal körülbelül egy szinten van adottságait/képességeit tekintve, talán egy kicsit komfortosabb. Szerintem városi cirkálásra nem rossz választás.
3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. jún. 22. 08:19
4/13 anonim válasza:
AZért az oktáviához képest előrelépés, azok ugye 1.6-os 75 lőerős gépek voltak (kivéve az RS-t), a focusok meg tán 1.6 Ti-VCT 115 lóerősek. De legalább 101 lóerő.
Egyébként igen, jó rendőrautónak, jobb mint egy francia vagy olasz borzadály, bár láttam már Fiat Linea rendőrautót.
5/13 Toncsi63 válasza:
Azt kellene inkább szem előtt tartani, hogy a "rosszfiúk" milyen autókkal járnak. Bár az öreg Ladást, stb. megállítgatni, ez is jó. Inkább nagyobb teljesítményű autót javasolnék a rend őreinek.
Terepre esetleg Niva, Pajero, UAZ, stb. való.
6/13 anonim válasza:
„Azt kellene inkább szem előtt tartani, hogy a "rosszfiúk" milyen autókkal járnak. Bár az öreg Ladást, stb. megállítgatni, ez is jó.”
Nem divat az autós üldözés, egyébként általában nem jutnak messze a menekülni próbálók.
7/13 anonim válasza:
Én biztos nem fordot vettem volna a járőröknek. Hiszen minden F betűs autó szar... Inkább Opelt vagy Golfot.
9/13 anonim válasza:
A fiat a ford a franciák... soroljam fel mi a szar bennük? A motor, a hangszigetelés, a belső műanyagok, a futómű, az ülések kialakítása stb stb stb Hidd el volt szerencsém hozzájuk (sajnos)
10/13 anonim válasza:
Nekem is, de az nem volt szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!