A Ford focusról mit gondoltok, rendőrautónak jó? Terepre alkalmas?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 17:32
11/13 anonim válasza:
én láttam képen lambo murcielago rendőrautót. valami olasz rendőrségnél, asszem az első héten totálkárra verték:D
12/13 Toncsi63 válasza:
Igazat adnék az előttem írónak. Az "F" betűs autókban egy dolog szar csupán: Ami a két rendszám között van. Privát, civil használatra megteszi. És valóban nincs autós üldözés: esélytelenek a rend őrei ilyen autókkal , amiket kapnak.
13/13 anonim válasza:
Minek terepre? A rendőrök az esetek 99%-ában a betonutakat használják. Jó a Focus erre a célra, bár sokban tönkrement a váltó, javítani kellett. Kombi autók pedig azért előnyösek, mert egyszerűbb lezárni vele pl egy utat, ahol helyszínelnek stb. Egy kis autót össze vissza kerülgetnének az emberek, káosz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!