Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A Ford focusról mit gondoltok,...

A Ford focusról mit gondoltok, rendőrautónak jó? Terepre alkalmas?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én láttam képen lambo murcielago rendőrautót. valami olasz rendőrségnél, asszem az első héten totálkárra verték:D
2011. júl. 21. 16:05
 12/13 Toncsi63 ***** válasza:
Igazat adnék az előttem írónak. Az "F" betűs autókban egy dolog szar csupán: Ami a két rendszám között van. Privát, civil használatra megteszi. És valóban nincs autós üldözés: esélytelenek a rend őrei ilyen autókkal , amiket kapnak.
2011. aug. 6. 09:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Minek terepre? A rendőrök az esetek 99%-ában a betonutakat használják. Jó a Focus erre a célra, bár sokban tönkrement a váltó, javítani kellett. Kombi autók pedig azért előnyösek, mert egyszerűbb lezárni vele pl egy utat, ahol helyszínelnek stb. Egy kis autót össze vissza kerülgetnének az emberek, káosz lenne.
2012. márc. 14. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!