Mit gondoltok, igaz lehet ez a fészbukon terjedő "elrablós dolog"?
"Szeretném
minden ismerősöm figyelmét felhívni!!!!!! Győrben egy nagy fekete
autóból 4jól szituált fiatalember szólít le, fiatal (14-18 év közötti)
... fiúkat és lányokat, valamilyen utcát, hidat, vagy bármit keresve. Amikor
a leszólított gyerek elmondja, hogy merre van, amit keresnek, úgy
... tesznek, mintha nem hallanák, ...és közelebb hívják az illetőt. Miután ő
gyanútlanul közelebb m egy, megpróbálják
az autóba tuszkolni, és ha ez sikerül, a gyereket innentől kezdve senki
nem látja többet. Egyik ismerősöm lányát próbálták meg így
elrabolni(péntek, fényes nappal a Szigethy Attila utcában! ADY VÁROS ),
de neki szerencsére sikerült elmenekülnie. A rendőrség tud a dologról,
de valamilyen okból nem publikálja, azért írtam, hogy mindenki
beszélgessen el a csemetéjével, és akit tud, értesítsen erről, amit
írtam, mert tényleg nem vicc....!!!! Ha már hallani nem lehet róla
sehol, legalább itt "
gondolom már láttátok ezt a postot(ha nem ,van ilyen:D)..már hallottam régebben máshonnan is ,de most megin előjött, vagy csak hülyítik a népet?
18f
Szinte szóról szóra ugyanez terjengett kb 1 éve iwiwen, csak Pécsen. Ott valami csokis leszólítás volt, de ugyanígy fekete kocsi, 4 jól szituált fiatalember... és akkor is lánygyereket akarnak elrabolni. A rendőrséges duma szóról szóra ugyanez volt.
Mi a bánatért nem publikálná a rendőrség?
Szerintem marhaság.
"Felkerestem az ORFK-t, ahonnan az illetékes Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitányságra irányítottak, ahol Kocsis Tünde sajtóreferenstől megtudtam: a rendőrség nem tud ilyen esetekről, még csak hasonló bejelentés sem érkezett hozzájuk. Ő is felhívta a figyelmet arra, ha a levélben foglaltak valóban megtörténtek volna, mind a rendőrségnek, mind az elrabolt gyerekek szüleinek érdekükben állna tájékoztatni a közvéleményt."
Namármost, ha egyszer ugye titkolják a sajtó elől, tehát maguktól nem tettek közérdekű felhívást akkor annak valami oka van, tehát megkeresésre sem fogják azt mondani, hogy persze a hír igaz, épp csak nem akarunk pánikot. Nemtom ez a cikkíró mit hitt...
Az öreg néniket/bácsikat leszámítva sosem szoktam megállni segíteni. Túl sok negatív tapasztalatom keletkezett már abból, hogy jóindulatú vagyok... Meg persze a közvetlen környezetéből is hallja az ember az infókat. Hasznos ha az ember beszél az angolon kívül egy másik idegen nyelvet, így külföldinek adva el magát.
Ezeket tudom másoknak is tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!