Egy sztorit hogyan tudnék napvilágra hozni? Nem szeretném hogy másokkal is ez megtörténjen
pont az ilyen rendőrök miatt nem szabad engedni, hogy 40 évesen nyugdíjba menjenek! nem is szabadna őket alkalmazni! nap mint, nap tapasztalom a trehányságukat! gyorshajtásért megbüntetnek, de a "vadakat" nem büntetik meg, akik nap mint, nap jogsi nélkül vezetnek, lopnak, csalnak. Hőség idején a plázákban rohadnak!
nekem is volt tapasztalatom csak biztonsági őrrel, aki felnyomta a torkánál fogva a gyereket a fesztiválon, azért mert, "neki nem tetszik az öltözködési stílusa" ha nem látom a 2 szememmel el sem hiszem!
Jól van öcsém, menjél ebédelni inkább:D
Nagyon nem ilyen az az épület:D
Nem kellene annyi anyagot felszívni a szigeten.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:45
és te honnan tudod, ennyire, hogy hogyan néz ki? csak nem te is ott dolgozol vagy gyakran látogatod?
lehet nem egy szent ember de megpróbálhatod [link]
nézek még politikusok elérhetőségeit ezenkívül írhatsz rtl-en házonkívülnek, fókusznak, hírtv, atv, tv2 mokka rengeteg helyre
a polgármesternek mindenképpen a helyi tv-nek is fészbukon is írhatod háthaq valamelyik politikus elolvassa
megint én vagyok szerintem mindenki írjon aki ott volt
Dolgoztam ott infósként és rengeteg ilyen hülye van, aki kitalál marhaságot aztán azt fújja.
A sok hülye meg el is hiszi.
"pont az ilyen rendőrök miatt nem szabad engedni, hogy 40 évesen nyugdíjba menjenek!"
Na mondjuk pont ilyen hülyékről beszélek:)
Nem azt mondja, hogy szűrjék ki az ilyen embereket, hanem épp e miatt vegyék el a becsületesen dolgozó emberektől a jogaikat:D
Az már más tészta, hogy ilyen hozzáállás mellett ki fog majd elmenni rendőrnek, de az nem lényeg:D
Mondom lehet menni ebédelni srácok, szerintem már kész a leves.
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!