Egy sztorit hogyan tudnék napvilágra hozni? Nem szeretném hogy másokkal is ez megtörténjen
Alapból Magyarország miért alkalmaz ilyen embereket...
Nem tudom ki emlékszik még a 2-3 éve megerőszakolt Zsanett esetére akit rendőrök kaptak el a Nemzeti Múzeumnál a rendőröknek hittek....miért találni ilyet ki bárki is?
A válasz megírásának időpontja: ma 11:15
Ez inkább magadra illik amit írtál!!!
tudtam hogy valaki azt fogja irni hogy hazdudok 3 ker rendőrség timár utca ahogy belépsz az ajtón recdepció balra 2 előállito terem és irodák itt oglalták le a cuccaimat onnan 2. emeletre vittek a fogdákhoz ami egy wc meg egy csapot tartalmazott a csap szét volttörve... 3 ügyeletes tiszt volt délután ja és az első emeleten vannak akihallgató szobák mit akarsz még tudni miaz hogy túlsok sebből vérzik a történet te idióta...
a másik meg álrendőrök igen aálkapitányság isvolt meg ál autó meg ál sziget bázis s mindenkinek egyenruha sőt az álrendőrök biinclset is hordoanak magukkal..najó nem idegesitem magam
Jelentsd fel őket a maffiózó belügyminiszter főnöküknél.
Biztos rasszista neonáci terroristák vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!