Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség, hogy tudja ezt...

A rendőrség, hogy tudja ezt vizsgálni, ha eddig nem tudták ki a korábbi lopások elkövetője?

Figyelt kérdés

Január 27-én elkaptak, majd két helyről való lopás miatt ügy van folyamatba ellenem. Nem csak amennyit loptam azt foglalta le a nyomozó, hanem az összes pénzem. Azt mondta, hogy nem tudhatják, hogy nem e követtem még e el lopásokat a településen. Azt mobdta, hogy ezt vizsgálni fogák. Sorolta, hogy szeptemberben, októberben, tavaly tavasszal, nyáron is tűnt el pénz, volt olyan júniusba, hogy egy egész öltöző összes sportoló pénzét összeszedték.

Namost, ha eddig nem derült fény arra, amiket sorolt korábban a településen történt lopásokra, hogy tudják vizsgálni, hogy összefüggésbe hozható e velem vagy nem?

2023. márc. 9. 20:09
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Van, aki biciklit lop, van aki pénzt, van aki boltból csokit, van aki autót stb. stb.
2023. márc. 11. 19:29
 42/44 A kérdező kommentje:
Én viszont többet nem lopok az biztos.
2023. márc. 11. 19:37
 43/44 anonim ***** válasza:
62%

Te az autón és a biciklin kívül mindent is. :D

Nem lopsz, persze.

Múltkor is ezt mondtad, aztán pár nap múlva még büszkén töltögeted fel ide a jegyzőkönyveid a legújabb besurranásodról.

Úgysem bírod ki. Jobb lesz neked a hűvösön.

2023. márc. 11. 20:11
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Valaki meg semmit se lop.
2023. márc. 12. 03:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!