A rendőrség, hogy tudja ezt vizsgálni, ha eddig nem tudták ki a korábbi lopások elkövetője?
Január 27-én elkaptak, majd két helyről való lopás miatt ügy van folyamatba ellenem. Nem csak amennyit loptam azt foglalta le a nyomozó, hanem az összes pénzem. Azt mondta, hogy nem tudhatják, hogy nem e követtem még e el lopásokat a településen. Azt mobdta, hogy ezt vizsgálni fogák. Sorolta, hogy szeptemberben, októberben, tavaly tavasszal, nyáron is tűnt el pénz, volt olyan júniusba, hogy egy egész öltöző összes sportoló pénzét összeszedték.
Namost, ha eddig nem derült fény arra, amiket sorolt korábban a településen történt lopásokra, hogy tudják vizsgálni, hogy összefüggésbe hozható e velem vagy nem?
Nem vagyok teljesen normális. Autista vagyok, mentális betegségbe szenvedek.
Nade mostmár nem csinálok ilyet.
Loptam, de többet nem lopok, néhányszor loptam, de többet nem fogok.
#24 Persze, mindig ezt ígéred hogy na majd mostantól.
Ha mentális beteg vagy el kellene menni a megfelelő helyre. Tudnak segíteni.
Utolsó. Uralkodni is fogok magamon. Tudom, h nem mehet tovább, mert a vége egy 10 éves börtön lesz, ha összegyűjtök még vagy három-négy lopást.
Ígyis voltam egyszer börtönbe. 8 és fél hónapig. A Hajdú-Bihar megyei bv. intézetbe, a debreceni börtönbe. Én ott is kis hal voltam, mert a többi rab mind olyan nagyobb ügy miatt ült, ami alapból törvényszéken indul elsőfokon. Volt ott gyilkos, súlyos testisétéses, ilyenek. Igazi bűnözők voltak ott. Olyanok voltak ott, akiknek 5-10 év meg sem kottyan.
Egyszer valamelyik rab az udvaron meghallotta, hogy mondom az őrnek, hogy csak jobb otthon. Erre a rab beszól, hogy "Ez börtön tesó! Ha bűnöztél, vállald, hogy itt kell lenned! Ezt m9ndta a rab nekem.
Legutóbb is ezt mondtad, hogy megjavultál, jó fiú vagy, erre pár nap sem telt el, és két lopási történeted is lett.
Szavahihetlen vagy, Gyula.
Te már csak ilyen maradsz örökre, mert nem is akarsz rajta változtatni. Olyan vagy, mint az átlagos bolti szarkák:
Van náluk 5000 forint, amiből meg tudnák venni a terméket. De nem megveszik, hanem inkább ellopják, hogyha esetleg mégis becsipognak, akkor csak szépen előveszi az ötezret a zsebéből, max bocsánatot kér, és kifizeti a boltban.
Magyarul, ha le is bukik, nincs veszíteni valója.
De amint a boltnak elege lesz az ilyen szarkákból, egy idő után már nem fogja engedni, hogy kifizesd, hanem kitiltanak az üzletből, vagy rendőrt hívnak.
Ilyenkor a szarka már nem is gondolja komolyan, ő nem úgy akarta, ő sajnálja, ő ezelőtt soooooha sem lopott volna semmit.
Aha, na persze. Amíg nem bukik le, vagy amíg nulla kockázattal csinálta, addig egy teljesen természetes tevékenysége volt. Amint kicsit szorul a hurok, akkor már szinte ő az áldozat, aki nem akart lopni, csak így alakult. Véletlenül eldugta és nem fizette ki.
Te is ilyen vagy Gyula. Ki tudja, szám szerint hány embertől loptál már életedben.
Soha nem sajnáltad, hiszen nincs lelkiismereted.
Lopsz egy sportolótól ötvenezer forintot, mondván "akinél ennyi van, attól lehet, mert nem kell neki, biztosan gazdag lehet".
Majd ezután két minimálbérért dolgozó takarítónőtől loptál el 15 ezret. Hogy is van ez?
Szóval ott tartottunk, hogy nincs lelkiismereted. Vígan lopkodsz mindenkitől, nem csörög benned semmiféle morális hang.
Bezzeg amikor lebuksz! Akkor már mindenkit kárpótolni akarsz, mindent jóvá akarsz tenni, még "a pandákat is véded" onnantól fogva, te vagy a megtestesült kisangyal.
De ha nem buksz le, akkor le sem tojod, folytatod a körutad, mint mindig.
Ez a jelenlegi "számon-bánom" állapotod is csak addig tart, amíg megszokod a helyzeted, vagy újra elengednek a rendőrök egy ejnye-bejnyével.
Mindig újra kezded. Nem azért, mert autista vagy. Már korábban megbeszéltük, hogy ne fogj mindent erre, mert autistából létezik ügyvéd, rendőr, meg Gyula is.
Te egy szarka vagy. Egy piti tolvaj, aki mindig csak magára gondol.
Édesanyád és a testvéred mit szól ahhoz, hogy ilyeneket csinálsz?
Támogatnak? Tesód is, aki fizikai munkát végez? Ő mit szól hozzád?
Büszkék rád? Minden este nyomnak egy puszit a homlokodra?
Kötve hiszem.
Remélem mihamarabb szakemberhez, és még hamarabb zárkába kerülsz a rabló ****nyok közé.
Utolsó.
A #27-es saját kommentemre, amit írtam a börtön témárol az előbb, na arra mit mondasz? Olvasd csak el. Igazi kis hal voltam a nagy nehézfiúk közőtt. Ők 10 évet ülnek, nem bánják.
Leírtam ma 20:25-kor a #27 saját kommentemben.
Azt, hogy ne akard beadni nekem, hogy fegyházban voltál gyilkosok között :)
És te mit szólsz a 28-as válaszomhoz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!