A rendőrség, hogy tudja ezt vizsgálni, ha eddig nem tudták ki a korábbi lopások elkövetője?
Január 27-én elkaptak, majd két helyről való lopás miatt ügy van folyamatba ellenem. Nem csak amennyit loptam azt foglalta le a nyomozó, hanem az összes pénzem. Azt mondta, hogy nem tudhatják, hogy nem e követtem még e el lopásokat a településen. Azt mobdta, hogy ezt vizsgálni fogák. Sorolta, hogy szeptemberben, októberben, tavaly tavasszal, nyáron is tűnt el pénz, volt olyan júniusba, hogy egy egész öltöző összes sportoló pénzét összeszedték.
Namost, ha eddig nem derült fény arra, amiket sorolt korábban a településen történt lopásokra, hogy tudják vizsgálni, hogy összefüggésbe hozható e velem vagy nem?
Azt szólom, hogy ez a kisújszállási lopás volt az utolsó, nem csinálok mostmár tényleg ilyet, ezt a rendőrök úgysem hinnék el, biztos csak legyintenének, de ha látják, hogy x év eltelik és nincs új büntetőeljárás ellenem folyamatba, gondolják, h mostmár nem lop ez az ember...
Azt meg, hogy Kisújszálláson vizsgálják, hogy a tavaly tavasszal, nyáron, ősszel pénzlopások voltak és most itt van egy debreceni férfi két helyről lopott, és vizsgáljak, h azokkal nem e kapcsolatba hozható vagyok e, hát biztos, hogy egyet sem tudnak rámbizonyítani, mert akkor jan.27-én már mondták volna, hogy ez is maga volt. Ha azokat eddig nem tudták bebizonyítani ki volt, akkor már nem tudják rám fogni. Én meg nem fogom azt mondani, hogy én voltam. Na persze... Mivel nem is én voltam. Egy valamit tudnak csak kezdeni, hogy a tavalyi lopási napokon jártam e Kisújszálláson, hogy lekérik a szólgáltatótól a cellainformációm, mert tudják a telefonszámom, megadtam nekik, és ennyi. Ha éppen azon a napon voltak lopások, amikor én Kisújszálláson jártam, akkor sem foghatják rám, mert a cellainformáció az még nem elég bizonyíték, ahhoz párosulni kell más bizonyítéknak is, pl.kamerafelvétel, az meg nincs.
Amúgy én letartóztatásba voltam a debreceni börtönbe és a gyilkosok, súlyostestisértők ott is voltak, hiszen egy előzetes házba vegyesen mindenféle bűnelkövető van, majd onnan viszik a súlyosakat fegyházba, a börtönösöket börtönbe, van akit meg kiengednek pl. én.
Akit fegyházra ítéltek 6 évre valami súkyos testisértő kancigányt, jogerős ítélet után rabruhát kellett átvenni és még ott volt vagy 3 hónapig, majd valamikor 3 hónap mulva vitték el valamelyik fegyházba.
Azért nem válaszoltam, mert aludtam. Tudod, valaki dolgozik ám egész nap, nem úgy, mint ilyen Gyula félék. :)
Igen, voltam börtönben. Hozzád hasonló piti embereket vittem be, és hagytam őket ott egy ideig.
Szóval rendőr vagy. Dolgozol. Kicsit mellé is dolgozol biztos.
Ha valakit elfogtok és van nála sok pénz, biztos lenyúltok valamennyit, és bent a kapitányságon kevesebbet papíroztok le. Igaza van DK-snak egy másik kérdés alatti válaszában. Sose mondtam még, hogy Békéscsabán 218-ban 970 ezerrel vittek be a kapitányságra és 680 ezer vot amit felírtak. Oké ott csak 144 ezret foglaltak le, ami állítólag eltűnt a pénzkazettából, a többit visszaadták. De hogy mondták, hogy a 680 ezerből lefoglalnak 144 ezret. Hová tűnt 290 ezer? Gondolom a járőrök lenyulták, mert két fiatal járör volt és akkoriban 120-at kereshetett egy fiatal járőr, ráadásul karácsony előtt volt az idő, jól jött egy kis plusz pénz. Kábszerből is lefoglaljátok, de hallottam már kevesebb van a papíron néha. Elszívjátok meg eladjátok.
Zsaruellátó facebookról is azért tiltottak le, nem tudok a dolgokhoz hozzászolni, mert szitkozódtam, átkozódtam, ocsmány k8fejezéseket írtam, de igazam is volt.
Menj fel egy 10 emeletes panelház tetejére és ugorj le onnan. Csak ne másra!😊
"Igen, voltam börtönben. Hozzád hasonló piti embereket vittem be, és hagytam őket ott egy ideig."
Utolsó! Ezt hogyhogy nem vágod le, hogy rendőr, ha ilyet ír?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!