Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség hogyhogy nem...

A rendőrség hogyhogy nem szólt a mozdonyba, vagyis "vezetőállásban" való utazásomért?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem a mozdonyokat, vonatokat, régóta a vasút a hobbim, én már vasútszerető vagyok. Van sok kalauz, mozdonyvezető ismerősöm, tudják, hogy mennyire szeretem a vasutat.

A mozdonyba, vezetőállásba magánembernek semmivel sem könnyebb bejutni mint a repülőbe a cockpitba, csak engedéllyel beszállókártyával lehet.

Nekem erre nincs szükség, ha pont olyan mzdonyvezető jön, aki elvisz.

Vártam a vonatomat Cegléden, jöttem haza este 9 után és érkezett a vonat. Flirt szerelvény volt. Ahogy felszálltam az első ajtón, a vezetőfülkéből kinyitotta az ajtót a mozdonyvezető és köszönt, hogy szevasz, nem jössz? Az egyik jó ismerősöm volt. Mondtam, de. Így bementem és a vezetőállásban utaztam végig.

Pont a vezetőállás mögötti ülésen két készenléti rendőr utazott, ezek Budapestről lejönnek vidékre, majd hajnalban vissza, gondolom hogy a vonaton nyugalom legyen.

Hogyhogy nem szóltak a készenléti rendőrök, hogy egy magánember már mint én, nem mehetek oda be?

2023. jan. 7. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 A kérdező kommentje:

#70!

Ez én vagyok:

[link]

Ez te vagy:

[link]

2023. jan. 15. 17:05
 72/82 anonim ***** válasza:
100%

- Magánorvos vagyok!

- Nem vagy az.

- Jó, akkor nem.

😂😂😂

2023. jan. 15. 17:10
 73/82 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a buszrablásos sz%r? Ez valami alteregód?
2023. jan. 15. 17:11
 74/82 A kérdező kommentje:

A ma 17.05-ös kommentemben a második videót legalább 1:52-ig nézzétek meg. A #70-es válaszoló az elkövető. Ó Tamás.

Tomi?

Miért kellett kirabolni a buszsofőrt? 40k-ért megérte, hogy ott húzgálnak bilincsben a bíróság elé?

2023. jan. 15. 17:18
 75/82 anonim ***** válasza:
100%

Paprikás tökfőzelék recept:

A felszeletelt hagymát és a hosszúkás csíkokra szelt kápia paprikát az olajon megfonnyasztjuk.

Megszórjuk a pirospaprikával, az apróra vágott kapor felével,és rátesszük a tököt. Megsózzuk, és óvatosan összekeverjük, hogy ne törjenek össze a tökcsíkok. (A tököt nem kell előre besózni és kicsavarni)

Lassú tűzön fedő alatt felforraljuk, és éppen csak annyi ideig főzzük néha óvatosan megforgatva, míg roppanós marad.

Meghintjük a liszttel és a kapor másik felével, összeforraljuk.

2023. jan. 15. 17:33
 76/82 A kérdező kommentje:

Am. Akartam kérdezni, hogy miért nem Zalaegerszeg környékén raboltál ki egy busz?

Nahh jó... nem mondtam semmit, nehogy az legyen, hogy tudom, merrefelé laksz🤣

2023. jan. 15. 17:39
 77/82 anonim ***** válasza:
100%

Te ide írogatod, amiket éjszaka álmodni szoktál?

Ez egy anonim oldal, gőzöd sincs se a nevemről, se a lakhelyemről, semmiről. XD idióta

2023. jan. 15. 17:45
 78/82 A kérdező kommentje:

Ha Zalaegerszeg környékén raboltál volna buszt közelebb lett volna, hisz Zalaegerszeg környékén laksz.

Nézd!

Legyél őszinte és mondd el, hogy hibáztam, pénzre volt szülségem és kiraboltam a sofört!

Én őszintén elmondom, h az első videóban én vagyok, akit a két rendőr kísér, mert loptam a mecsetből, te is mondd el. Vállald.

Ha őszintén elmondod, kapsz egy lufit és a köv tárgyalásodra viheted a bíróságra, ami héliummal lesz megtöltve és felemelkedsz a tárgyalóban, a bírónő meg csak les, hogy "Tamás maga hovà megy?"

Az

2023. jan. 15. 17:51
 79/82 anonim ***** válasza:
100%

Döntsd már el, hogy bíró, ügyésznő, borsodi cigány, vagy Tomi, a buszrabló vagyok xD

Minden nap kitalálsz nekem valami újat. Orvos nem kapott még agyvérzést tőled?

2023. jan. 15. 18:07
 80/82 A kérdező kommentje:
A #78-as kommentem kiegészítem azzal, hogy: A témában, hogy hol laksz nem mondtam semmit🤣.
2023. jan. 15. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!