A rendőrség hogyhogy nem szólt a mozdonyba, vagyis "vezetőállásban" való utazásomért?
Én nagyon szeretem a mozdonyokat, vonatokat, régóta a vasút a hobbim, én már vasútszerető vagyok. Van sok kalauz, mozdonyvezető ismerősöm, tudják, hogy mennyire szeretem a vasutat.
A mozdonyba, vezetőállásba magánembernek semmivel sem könnyebb bejutni mint a repülőbe a cockpitba, csak engedéllyel beszállókártyával lehet.
Nekem erre nincs szükség, ha pont olyan mzdonyvezető jön, aki elvisz.
Vártam a vonatomat Cegléden, jöttem haza este 9 után és érkezett a vonat. Flirt szerelvény volt. Ahogy felszálltam az első ajtón, a vezetőfülkéből kinyitotta az ajtót a mozdonyvezető és köszönt, hogy szevasz, nem jössz? Az egyik jó ismerősöm volt. Mondtam, de. Így bementem és a vezetőállásban utaztam végig.
Pont a vezetőállás mögötti ülésen két készenléti rendőr utazott, ezek Budapestről lejönnek vidékre, majd hajnalban vissza, gondolom hogy a vonaton nyugalom legyen.
Hogyhogy nem szóltak a készenléti rendőrök, hogy egy magánember már mint én, nem mehetek oda be?
- Magánorvos vagyok!
- Nem vagy az.
- Jó, akkor nem.
😂😂😂
A ma 17.05-ös kommentemben a második videót legalább 1:52-ig nézzétek meg. A #70-es válaszoló az elkövető. Ó Tamás.
Tomi?
Miért kellett kirabolni a buszsofőrt? 40k-ért megérte, hogy ott húzgálnak bilincsben a bíróság elé?
Paprikás tökfőzelék recept:
A felszeletelt hagymát és a hosszúkás csíkokra szelt kápia paprikát az olajon megfonnyasztjuk.
Megszórjuk a pirospaprikával, az apróra vágott kapor felével,és rátesszük a tököt. Megsózzuk, és óvatosan összekeverjük, hogy ne törjenek össze a tökcsíkok. (A tököt nem kell előre besózni és kicsavarni)
Lassú tűzön fedő alatt felforraljuk, és éppen csak annyi ideig főzzük néha óvatosan megforgatva, míg roppanós marad.
Meghintjük a liszttel és a kapor másik felével, összeforraljuk.
Am. Akartam kérdezni, hogy miért nem Zalaegerszeg környékén raboltál ki egy busz?
Nahh jó... nem mondtam semmit, nehogy az legyen, hogy tudom, merrefelé laksz🤣
Te ide írogatod, amiket éjszaka álmodni szoktál?
Ez egy anonim oldal, gőzöd sincs se a nevemről, se a lakhelyemről, semmiről. XD idióta
Ha Zalaegerszeg környékén raboltál volna buszt közelebb lett volna, hisz Zalaegerszeg környékén laksz.
Nézd!
Legyél őszinte és mondd el, hogy hibáztam, pénzre volt szülségem és kiraboltam a sofört!
Én őszintén elmondom, h az első videóban én vagyok, akit a két rendőr kísér, mert loptam a mecsetből, te is mondd el. Vállald.
Ha őszintén elmondod, kapsz egy lufit és a köv tárgyalásodra viheted a bíróságra, ami héliummal lesz megtöltve és felemelkedsz a tárgyalóban, a bírónő meg csak les, hogy "Tamás maga hovà megy?"
Az
Döntsd már el, hogy bíró, ügyésznő, borsodi cigány, vagy Tomi, a buszrabló vagyok xD
Minden nap kitalálsz nekem valami újat. Orvos nem kapott még agyvérzést tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!