A rendőrség hogyhogy nem szólt a mozdonyba, vagyis "vezetőállásban" való utazásomért?
Én nagyon szeretem a mozdonyokat, vonatokat, régóta a vasút a hobbim, én már vasútszerető vagyok. Van sok kalauz, mozdonyvezető ismerősöm, tudják, hogy mennyire szeretem a vasutat.
A mozdonyba, vezetőállásba magánembernek semmivel sem könnyebb bejutni mint a repülőbe a cockpitba, csak engedéllyel beszállókártyával lehet.
Nekem erre nincs szükség, ha pont olyan mzdonyvezető jön, aki elvisz.
Vártam a vonatomat Cegléden, jöttem haza este 9 után és érkezett a vonat. Flirt szerelvény volt. Ahogy felszálltam az első ajtón, a vezetőfülkéből kinyitotta az ajtót a mozdonyvezető és köszönt, hogy szevasz, nem jössz? Az egyik jó ismerősöm volt. Mondtam, de. Így bementem és a vezetőállásban utaztam végig.
Pont a vezetőállás mögötti ülésen két készenléti rendőr utazott, ezek Budapestről lejönnek vidékre, majd hajnalban vissza, gondolom hogy a vonaton nyugalom legyen.
Hogyhogy nem szóltak a készenléti rendőrök, hogy egy magánember már mint én, nem mehetek oda be?
Egyszer Levike, egyszer fogorvos, aztán megint Levike.
Szerencsétlent még az anonim oldalakon is követik a rendőrök, akik elkapták, meg az utcán is követik, azért igazoltatják naponta.
(ami ciki, mert mi van, ha meglátja egy ismerős?!
Anyukájának biztos nem volt ciki, amikor karácsonykor nem volt otthon a családdal, mert ült.)
Ja, és az ügyész szabadidejében itt követi.
Szegény Levike, nincs könnyű élete.
Neeeem, Levike, én a titkosrendőr vagyok, aki követ téged a gyikon.
Holnap, vagy a héten valamikor igazoltatlak, úgyhogy legyél jófiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!