A rendőrség hogyhogy nem szólt a mozdonyba, vagyis "vezetőállásban" való utazásomért?
Én nagyon szeretem a mozdonyokat, vonatokat, régóta a vasút a hobbim, én már vasútszerető vagyok. Van sok kalauz, mozdonyvezető ismerősöm, tudják, hogy mennyire szeretem a vasutat.
A mozdonyba, vezetőállásba magánembernek semmivel sem könnyebb bejutni mint a repülőbe a cockpitba, csak engedéllyel beszállókártyával lehet.
Nekem erre nincs szükség, ha pont olyan mzdonyvezető jön, aki elvisz.
Vártam a vonatomat Cegléden, jöttem haza este 9 után és érkezett a vonat. Flirt szerelvény volt. Ahogy felszálltam az első ajtón, a vezetőfülkéből kinyitotta az ajtót a mozdonyvezető és köszönt, hogy szevasz, nem jössz? Az egyik jó ismerősöm volt. Mondtam, de. Így bementem és a vezetőállásban utaztam végig.
Pont a vezetőállás mögötti ülésen két készenléti rendőr utazott, ezek Budapestről lejönnek vidékre, majd hajnalban vissza, gondolom hogy a vonaton nyugalom legyen.
Hogyhogy nem szóltak a készenléti rendőrök, hogy egy magánember már mint én, nem mehetek oda be?
Hölgyeim, és Uraim!
Íme Levike!
Könnyáztatta leveleket küld és reszkető hangon telefonál mindenhová, hogy egy fős zárkába kerüljön, de itt a feltételezett rendőröket fenyegeti.
"A Debreceni, meg a Budapest-Debrecen vasútvonalon meg ne làssalak sehol!"
A magyar nyelvben itt jön a "különben..."
Mesélj Levike, mi lesz, ha meglátsz egy rendőrt a vonaton?
"Könnyáztatta leveleket küld és reszkető hangon telefonál mindenhová, hogy egy fős zárkába kerüljön, de itt a feltételezett rendőröket fenyegeti."
Én nem tudom milyen börtönről beszélsz. Én már szabadultam.
2021. május 3-tól, 2022 január 13-ig vtam bent.
Holnapután lesz 1 kerek éve, hogy kijöttem.
Boldog évfordulót, Levike!
De mind tudjuk, hogy van még az a gázsprays ügyed, amivel vagy ülsz még, vagy nem.
Így akarsz pénzt keresni, ez nem szól másról.
Ha jótékony lennél, vért adnál.
Te retek levike. Na ezzel kihuztad a gyufát.
Én ingyen adok vért évente 3x. Te meg feszengsz azzal az erzsébet utalvánnyal? Most garantálom neked, hogy legközelebbi balhédból 1 év letsrtóztatás.
"Ebből nem lehet megélni."szép is lenne.
Elég sok embert ismerek, aki munka mellett csinálja, pénzkeresetetként.
Az átlag ember heti 40 órát dolgozik, Levike meg fanyalog, hogy amióta nem lop, nem talál olyan pénzkeresetet, amiből munka nélkül meg lehetne élni.
Aztán még dicséretet is vár.
Miert is?
Mert árúba bocsájtod a vérplazmádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!