A rendőrség hogyhogy nem szólt a mozdonyba, vagyis "vezetőállásban" való utazásomért?
Én nagyon szeretem a mozdonyokat, vonatokat, régóta a vasút a hobbim, én már vasútszerető vagyok. Van sok kalauz, mozdonyvezető ismerősöm, tudják, hogy mennyire szeretem a vasutat.
A mozdonyba, vezetőállásba magánembernek semmivel sem könnyebb bejutni mint a repülőbe a cockpitba, csak engedéllyel beszállókártyával lehet.
Nekem erre nincs szükség, ha pont olyan mzdonyvezető jön, aki elvisz.
Vártam a vonatomat Cegléden, jöttem haza este 9 után és érkezett a vonat. Flirt szerelvény volt. Ahogy felszálltam az első ajtón, a vezetőfülkéből kinyitotta az ajtót a mozdonyvezető és köszönt, hogy szevasz, nem jössz? Az egyik jó ismerősöm volt. Mondtam, de. Így bementem és a vezetőállásban utaztam végig.
Pont a vezetőállás mögötti ülésen két készenléti rendőr utazott, ezek Budapestről lejönnek vidékre, majd hajnalban vissza, gondolom hogy a vonaton nyugalom legyen.
Hogyhogy nem szóltak a készenléti rendőrök, hogy egy magánember már mint én, nem mehetek oda be?
25 év vasúti szolgálat után pontosan tudom miről beszélsz kisgyerek.
Neked viszont fogalmad sincs hogy mekkora kárt okozol azzal hogy itt jártatod a pofádat!
Haha. Mondanám, hogy bárcsak még iskolás lennék, és olyan fiatal volnék.
De nekem jobban tetszik a munkám, amiben ilyen embereket, mint te, "kedves" Gyula juttatok közelebb a zárkájához.
Játszd itt az eszed továbbra is, nagyon ügyesen csinálod eddig. ;)
11-es. Csak 25 év szolgálat? Más 40 évig a vasútnál van. Sőt van, aki ledolgozta a 40 évet, nyugdíjas és elment a magánvasúthoz mozdonyvezetőnek. Sok máv-s mozdonyvezető átment valamelyik magánvasúthoz az elmult években, kicsit ott több a lé.
Egyébként, a flirtben van egy nagy piros gomb. Az mit szolgál?
Ha erre megmondod a választ, akkor oké.
Én elhiszem neked azt is, hogy az vagy, akinek írod magad.
Akit bejuttatsz a rács mögé, majd egyszer annak a családja egy zugból kifigyel és agyonlő. Erre nem gondoltál?
"Akit bejuttatsz a rács mögé, majd egyszer annak a családja egy zugból kifigyel és agyonlő. Erre nem gondoltál?"
Édesanyádra gondolsz, Gyula? Csúzlival?
Nem rólam van szó. Én nem csinálnék ilyet, sőt a családomból senki, anyukám se csúzlival sem, csak arra mondom, hogy te írtad, hogy a munkád az, hogy a cellához minél közelebb juttatni... És én csak leítram, hogy nem félsz az ilyesmitől? Mert akad ritkán olyan, hogy a családja bosszulja meg a rendőrön, hogy fiát, anyját, apját bejuttatta a rács mögé, és kérdezem tőled, hogy te nem félsz e ilyentől?
Szerinted Magyarországon ez így megy? Nem lenne az országban élő bíró, ügyész, meg rendőr.
Vagy azt hiszed rajtad kívül csak pár bűnöző van?
(Mellesleg volt olyan, aki a börtönből szabadulva keménykedni próbált, és bosszúval fenyegetőzött. Véletlen egybeesés, hogy ő is egy piti kis tolvaj, csak veled ellentétben ő még agresszív és nagydarab is.
Annyit mondok, szabadulása után nem sok lopás és fenyegetőzés jutott neki: rövid időn belül vissza lett hajítva, ahonnan jött. És ha megint szabadulna, és nagy lesz az arca, + megint fenyegetni kezdi a hatóságokat, vagy neki akar menni valakinek, akkor ismét visszaküldésre kerül, csak utána már nem fog egykönnyen kikerülni.)
18.
"Vagy azt hiszed rajtad kívül csak pár bűnöző van?"
Én nem vagyok bűnöző, én fogorvos vagyok. Magánfogorvos.
Tudod a magánfogorvosok olyanok, hogy mennek a betegek, és a kezelésért, fizetni kell 10.000-50.000k között. Mi nem olyanok vagyunk mint a sima fogorvos, hogy durcásan is megcsinálja a beteg fogát. Mi, aki barátságos környezetünkbe eljön, biztos hogy szépen megtöröljük az ajka, szája szélét, egy prémium szolgáltatást kap. Nagyon kedvesen bánunk vele, hisz nekünk is jó, ha máskor is hozzánk jön.
És minden ellátás után kiállított nyugtát adunk, hisz ha vki nem ad egy szolgáltatásról nyugtát, már az is "bűnöző". Tudod, hogy van ez. Üdv magyarországon.
Egészen idáig pedig hallgattál a Gyula névre :D
Fogorvos 😂😂😂 jaj, ez egyre jobb. Merjek tőled olyat kérdezni, amire csak a orvosok\fogorvosok tudnak válaszolni? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!