Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség hogyhogy nem...

A rendőrség hogyhogy nem szólt a mozdonyba, vagyis "vezetőállásban" való utazásomért?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem a mozdonyokat, vonatokat, régóta a vasút a hobbim, én már vasútszerető vagyok. Van sok kalauz, mozdonyvezető ismerősöm, tudják, hogy mennyire szeretem a vasutat.

A mozdonyba, vezetőállásba magánembernek semmivel sem könnyebb bejutni mint a repülőbe a cockpitba, csak engedéllyel beszállókártyával lehet.

Nekem erre nincs szükség, ha pont olyan mzdonyvezető jön, aki elvisz.

Vártam a vonatomat Cegléden, jöttem haza este 9 után és érkezett a vonat. Flirt szerelvény volt. Ahogy felszálltam az első ajtón, a vezetőfülkéből kinyitotta az ajtót a mozdonyvezető és köszönt, hogy szevasz, nem jössz? Az egyik jó ismerősöm volt. Mondtam, de. Így bementem és a vezetőállásban utaztam végig.

Pont a vezetőállás mögötti ülésen két készenléti rendőr utazott, ezek Budapestről lejönnek vidékre, majd hajnalban vissza, gondolom hogy a vonaton nyugalom legyen.

Hogyhogy nem szóltak a készenléti rendőrök, hogy egy magánember már mint én, nem mehetek oda be?

2023. jan. 7. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
94%

Valaki elfelejtette bevenni a gyógyszereit.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__12080521..

2023. jan. 7. 21:26
 22/82 anonim ***** válasza:
91%
Ez a vezetőálláson utazós kérdés is előkerül párhavonta ebben a formában amúgy.
2023. jan. 8. 01:09
 23/82 anonim ***** válasza:
100%
Fu én komolyan mondom átkérem magam Debrecenbe de csak azért hogy ezt az idiótát őrizetbe vegyem. Nagyon elegem van belőle.
2023. jan. 8. 05:42
 24/82 anonim ***** válasza:
100%
#23 csatlakozom hozzád!
2023. jan. 8. 09:57
 25/82 anonim ***** válasza:
100%
#24 na király, akkor át is tudjuk egyből kísérni
2023. jan. 8. 10:53
 26/82 anonim ***** válasza:
100%
:)))
2023. jan. 8. 10:56
 27/82 A kérdező kommentje:

Mivel vennétek őrízetbe?

Mellesleg a #23, #25 válaszoló ügyész és nem tud őrízetbe venni. Csak a már őrízetbe vett személynek tudja indítványozni az előzetest.

Új bcs pedig nincs. A tavaly január 20. i gimnáziumi takarítónői lopás miatt is tavaly màjus 16-án kihallgattak tanúként, azóta sem szóltak az ügyben. Lehet megtalálták a tettest, vagy felfüggesztették a nyomozást, mert nem volt megállapítható a tettes és irattárazták. Nincs igazam kedves #23, #25 azaz Kujbus Marika ügyésznéni?

2023. jan. 8. 15:33
 28/82 anonim ***** válasza:
94%

Azt se tudom kirol beszelsz te idiota. Nem veszed eszre hogy azt se tudod kivagyok?

Nembaj, mi/én tudom. Ugyhogy okosan mozogj kelet Magyarorszagon.

2023. jan. 8. 20:21
 29/82 A kérdező kommentje:

De tudom ki vagy.

Békéscsabán laksz és a Békéscsabai Járási ügyészségen dogozol. Te ügyész vagy.

Dr. Kujbus Mária vagy és már lassan a 60 éved felé közeledsz. Egy rövid hajú néni vagy.

Az adataid 2019-ben privátba írtad nekem, meg hogy Békéscsabàn laksz meg mindent amit írtam.

Vasárnap mindig várod, hogy a sütőbe a tepsibe kisüljön a fínom sütemény rajtad van a konyhai köntös.

Bezzeg a szomszédasszonyokkal röhögcsélsz, itt meg neked mindenki idióta . Nézz már magadba te szerencsétlen.

2023. jan. 8. 20:29
 30/82 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, hagyjátok, pár havonta jön egy iylen mozdonyon utazós kérdés, vagyis kérkedés és mindig erre emgy ki a játék, hogy akkor legyen miben kötözködnie, ha nem lennék fáradt keresgetni simán lehetne linkelni 2-3 darabot amik ugyanerre épültek, hogy jajj milyen jó nekem mozdonyon utazok, és akkor a végére bejött ez az illegális vita.
2023. jan. 8. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!