Van joga a rendőrségnek csak úgy átkutatni a táskámat, zsebeimet, ha nem adtam rá okot?
Figyelt kérdés
Füvet kerestek, nem csináltam belőle nagy ügyet, csak érdekel, hogy ha nem szimpi a pofám a rendőröknek akkor csak úgy odajöhetnek csesztetni?
Semmit nem találtak nálam
2023. jan. 3. 14:52
1/45 anonim válasza:
Megtehetik, örülj, hogy nem volt testüreg motozás is!
2/45 anonim válasza:
Ha megalapozott a gyanú akkor igen. Nyilván szerintük az volt. Csak azonos nemű végezheti és lehet jelen.
3/45 anonim válasza:
#1: Azt csak orvos, és lehet ellenkező nemű is.
4/45 árokpart válasza:
1-es Ahhoz már ügyészi engedély is kell. Sima kis fűért nem lehet csak úgy testüreget átvizsgálni.
5/45 A kérdező kommentje:
Na de hol a határa annak, hogy "szerintük az volt"? Úgy tudom megtörtént a rendszerváltás és a rendőrség nem a diktatúra fentartására szolgál a civileket zaklatva
2023. jan. 3. 15:06
6/45 anonim válasza:
"Úgy tudom megtörtént a rendszerváltás és a rendőrség nem a diktatúra fentartására szolgál a civileket zaklatva"
rosszul tudod
7/45 anonim válasza:
Barmikor joga van hozzá. Motozáshoz meg nem kell ügyészi engedély kedves árokpart.
Szokásos civil nyivákolás.
9/45 A kérdező kommentje:
Akkor mi védi meg a civileket pl a rendőrségi vegzálástól? Vagy mondjuk ha rendőr vagyok és szar a kedvem vagy unatkozok akárkinek beleturhatok a cuccaiba?
2023. jan. 3. 15:17
10/45 árokpart válasza:
9-es Kérdező! Többen leírták már, hogy hhoz nagyon alapos indok kell. Ezek szerint volt rá indokuk. Igen volt rendszerváltás, sőt ez márcsak nem is a 2010 előtti rendőrség, tehát még jobban modernizálódott és szakszerű és korszerű szemlélettel. A világ más országaiban még Nyugat-Európában is megmotozhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!