Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Nyíregyházán miért tapasztalha...

Nyíregyházán miért tapasztalható bűncselekmény növekedés, mint az országban bárhol?

Figyelt kérdés

Nem én mondom, hanem az ügyészség honlapján van egy videó, ahol a főügyész arról is beszél, hogy náluk növekedés tapasztalható.

4:45-nél mondja, hogy náluk növekedés tapasztalható.

Az országban évről évre csökken a bűncselekmények száma, Nyíregyházán pedig nő.

Ez mitől lehet? A közeli ukránhatár, esetleg hogy Nyíregyházán rengeteg a nem a napon barnuló személy?

2022. dec. 30. 18:19
 1/9 A kérdező kommentje:

Jaj a videó lemaradt. 4:45 nél beszél erről de az okot nem mondja, hogy miért.

[link]

2022. dec. 30. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Sok a kissebbségi.
2022. dec. 30. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Te megnézted a videót?

Megduplázódott a lakossága, állandó jelleggel csempésznek át Ukrajnából cigit, piát, embereket ... ez már önmagában elég tudna lenni ahhoz, hogy több esete legyen az ügyészségnek.

2022. dec. 30. 18:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Mondok vmit.

Nyíregyháza 110 ezer lakosú évi 5000 regisztrált bűncselekmény

Debrecen majdnem mév 1x akkora és fele annyi regisztrált büncselekmény van mint Nyíregyházán.

Nyìregyházán plusz a bűncselekmények elkövetőit zárják befele.

90%-ban őrízetbevetel van.

2022. dec. 30. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:

"Ez mitől lehet?"

Attól, hogy átjártál oda lopni...

Tudnám miért írogatod ki állandóan milyen sz.r hely Nyíregyháza, mert ott gyakrabban dönt a SzECs úgy, hogy őrizetbe veszik a szabálysértőket.

Aki már megjavult, és jó fiú, az pont hogy inkább örülnie kéne neki, nem? Gyulagyerek...

2022. dec. 30. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:

ma 19:06

Erre valami statisztikát tudnál mutatni?

Én csak megyeit látok és ott Szabolcsban az első 3 negyedévben volt 6304 bűncselekmény, Hajdú-Biharban meg 4184.

Figyelembe véve, hogy ott a határ és Romániából valószínűleg szinte semmit se csempészhetnek, míg Ukrajnából látják el cigivel, piával Magyarországot és Romániát is, így szerintem akár ez is lehet a különbség.

2022. dec. 30. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
De ha mondjuk 2017-hez képest nézzük a 2021-es adatokat akkor is 15%-kal csökkent a bűncselekmények száma éves alapon.
2022. dec. 30. 21:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Xd... Az #5-ös azzal vádol, h odajártam lopni. Ez nem igaz, ugyan jártam ott szeptemberben, de èn nem loptam, én csak néztem a várost.
2022. dec. 30. 21:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg mit zavar téged, hogy a tulajdon elleni szabsért ott őrizet jár? Kiírtál erről legalább 30 kérdést. Gyökér...
2022. dec. 30. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!