Nyíregyházán miért tapasztalható bűncselekmény növekedés, mint az országban bárhol?
Nem én mondom, hanem az ügyészség honlapján van egy videó, ahol a főügyész arról is beszél, hogy náluk növekedés tapasztalható.
4:45-nél mondja, hogy náluk növekedés tapasztalható.
Az országban évről évre csökken a bűncselekmények száma, Nyíregyházán pedig nő.
Ez mitől lehet? A közeli ukránhatár, esetleg hogy Nyíregyházán rengeteg a nem a napon barnuló személy?
Te megnézted a videót?
Megduplázódott a lakossága, állandó jelleggel csempésznek át Ukrajnából cigit, piát, embereket ... ez már önmagában elég tudna lenni ahhoz, hogy több esete legyen az ügyészségnek.
Mondok vmit.
Nyíregyháza 110 ezer lakosú évi 5000 regisztrált bűncselekmény
Debrecen majdnem mév 1x akkora és fele annyi regisztrált büncselekmény van mint Nyíregyházán.
Nyìregyházán plusz a bűncselekmények elkövetőit zárják befele.
90%-ban őrízetbevetel van.
"Ez mitől lehet?"
Attól, hogy átjártál oda lopni...
Tudnám miért írogatod ki állandóan milyen sz.r hely Nyíregyháza, mert ott gyakrabban dönt a SzECs úgy, hogy őrizetbe veszik a szabálysértőket.
Aki már megjavult, és jó fiú, az pont hogy inkább örülnie kéne neki, nem? Gyulagyerek...
ma 19:06
Erre valami statisztikát tudnál mutatni?
Én csak megyeit látok és ott Szabolcsban az első 3 negyedévben volt 6304 bűncselekmény, Hajdú-Biharban meg 4184.
Figyelembe véve, hogy ott a határ és Romániából valószínűleg szinte semmit se csempészhetnek, míg Ukrajnából látják el cigivel, piával Magyarországot és Romániát is, így szerintem akár ez is lehet a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!