Nyíregyházán mi miatt van olyan kiemelten sok bűncselekmény?
Nyíregyházán nagyon sok bűncselekmény van, évi kb. 4500-5000 körüli, pedig ott rettentő szigorú a rendőrség, szinte mindig őrízetbe veszik a gyanúsítottat. Nyíregyháza 120 ezer lakosú és egy 210 ezer lakosú városban feleannyi 2000-2200 körüli bűncselekmény történik évente.
Mi az ami miatt rengeteg a bűncselekmény Nyíregyházán?
Mennyien vannak ott a "tesók"? Az ő egyedszámuk a lényeg ilyenkor.
Kis érzékeltetés egy régi börtöndokuból: https://www.youtube.com/watch?v=F9kAQWiehQo&t=308s
2.
Én arra tippelek, hogy a "kóterban" az akkori szigorral rájuk erőltették a normális kinézetet, és dörrent a körmös, ha eltértek ettől. A videóban beszél valahol egy börtönőr/nevelő is és az ő stílusa ezt igazolja.:
Szerintem nincs ott több bűncselekmény, csak többet kapnak el, így a statisztikai adatok többet mutatnak.
Vannak olyan helyek is, ahol a rendőr próbál meggyőzni, hogy a kisebb ügyért ne is tegyen az ember feljelentést, mert úgyse lesz meg, és csak a papírmunka van vele.
Szóval hatékonyak a rendőrök Nyíregyházán. Szerintem.
#6 mert fosol... bocsánat, fosik, hogy meggyűlik a baja a rendőrséggel. Nem a várossal vagy az emberekkel van gondo..gondja, hanem mert Nyíregyházán nem mer lopni.
Gyula úgy értékel egy várost, hogy mennyire tudják jól elkapni a bűnözőket. Ahol működik a rendfenntartás, azt a várost utálja és messziről kerüli.
Hahaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!