Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az enyhítő körülmeny, hogy...

Az enyhítő körülmeny, hogy felelőtlenül nyitva hagyták az öltözőajtókat?

Figyelt kérdés

Ha tegyük fel egy sportcsarnok öltözőjébe egy ember édzrevétlenül besurran és ellopja a sportolók pénzét, sikeresen tavozik, de van kamera és feljelentésre lebukik. Ilyenkor akkor jár a gyanúsított a legjobban, ha őszintén bevall mindent és a büntetés mértékét csökkenteni kell, ez elö is van írva.

Ilyenkor az további enyhítő körülmény, hogy a sportolók nem zárták be az öltözőt, hanem felelőtlenül nyitvahagyták és ott hagyták őrízetlenül a cuccaikat, vagy ez nem enyhít a gyanúsítottnak semmit tovább?

2022. dec. 30. 21:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem Gyula!

Ha én látok egy nyitott ajtajú autót a parkolóban, az nem jogosít fel, hogy kipakoljam a kesztyűtartót. Rendőrt fogok hívni, aki előkeríti az autó tulajdonosát, aki átnézi, nem tűnt-e el az autójából érték.

Autónál nyilván szabálysértés lezáratlanul úgy hagyni, de ettől függetlenül akár autó, akár öltöző szekrény, miért lenne enyhítő körülmény hogy illetéktelen személy létedre benne turkálsz és elviszed onnan más értékét?

+ Ha valóban megjavultál, miért gondolkodsz ilyenen Gyula?

Ez a kérdés is megy a kis privát paksamétádba.

2022. dec. 30. 21:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel többszörös visszaeső és büntetett vagy így hát nem lesz enyhítő körülmény.
2022. dec. 30. 21:34
 3/17 A kérdező kommentje:
#1 Milyen paksamétámra gondolsz?
2022. dec. 30. 21:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne az? A szoknya rövidség sem az nem erőszak estén.
2022. dec. 30. 21:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
*nemierőszak
2022. dec. 30. 21:37
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom. Okos gyerek vagy te, hiszen sooose buktál még le. Derítsd ki, ha annyira érdekel.

2022. dec. 30. 21:39
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem enyhítő.
2022. dec. 30. 21:41
 8/17 A kérdező kommentje:
#6 Akkor meg minek írsz paksamétáról?
2022. dec. 30. 21:46
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
#8, hm, nem tudom. Majd egyszer rájössz talán. Gondolkodj Gyula, gondolkodj, arra való az a tök fejed.
2022. dec. 30. 21:59
 10/17 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén, hogy nekem 4 db. összefűzött rendőrségi iratanyagom van, amit ügy lezártakor adtak a rendőrök másolati példànyt, mert kértem.

1. A 2018-ban egy hajdúszoboszlói iskolában a portásfülkében elhelyezett két takarítónő táskájában lévő pénztárkból való pénzlopási ügyem.

2. A békéscsabai rablás bűntette és lopás vétsége vádak ügye. Ezeket nem követtem el.

3. A debreceni sátor ügy.

4. A debreceni poffice ügy.

Ezekben az ügyekben vannak meg az összefűzött példányaim.

Valamint nem összefűzve egyéb bünügyi iratok az elöbb leírt ügyekből szépen egymásra rakva.

Ezek vannak nekem.

2022. dec. 30. 22:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!