Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Van joga a rendőrségnek csak...

Van joga a rendőrségnek csak úgy átkutatni a táskámat, zsebeimet, ha nem adtam rá okot?

Figyelt kérdés

Füvet kerestek, nem csináltam belőle nagy ügyet, csak érdekel, hogy ha nem szimpi a pofám a rendőröknek akkor csak úgy odajöhetnek csesztetni?

Semmit nem találtak nálam

2023. jan. 3. 14:52
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
91%
#41 Nem tudom, mit képzelnek magukról azok, akik helyből "csírá"-nak mindenkit, akik nem ők.
2023. jan. 6. 15:56
 42/45 anonim ***** válasza:

#42 vagyok: "csírá"-znak mindenkit, ....

#41 Egyébként nyugger vagyok.

2023. jan. 6. 16:02
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért lássátok be, hogy a gorombáskodást #11 kezdte a "csíra civillel"! Akkor is, ha #39 túl lőtt a célon.
2023. jan. 6. 16:14
 44/45 anonim ***** válasza:
29%
Jahogy nyugger?! Akkor meg főleg. Te még pont ismered pedig a kádár kolbászt… ugylátszik tul régen volt.
2023. jan. 7. 03:58
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

#44 A rendőri arroganciára, bunkóságra emlékszem, de a kádár-kobász kimaradt. Igaz, a Boschon kívül nem jártam necces helyekre.

És a "csírázás" valóban bunkóság volt. Nem véletlenül törölték ki.

2023. jan. 8. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!