Van joga a rendőrségnek csak úgy átkutatni a táskámat, zsebeimet, ha nem adtam rá okot?
Figyelt kérdés
Füvet kerestek, nem csináltam belőle nagy ügyet, csak érdekel, hogy ha nem szimpi a pofám a rendőröknek akkor csak úgy odajöhetnek csesztetni?
Semmit nem találtak nálam
2023. jan. 3. 14:52
41/45 anonim válasza:
#41 Nem tudom, mit képzelnek magukról azok, akik helyből "csírá"-nak mindenkit, akik nem ők.
42/45 anonim válasza:
#42 vagyok: "csírá"-znak mindenkit, ....
#41 Egyébként nyugger vagyok.
43/45 anonim válasza:
Azt azért lássátok be, hogy a gorombáskodást #11 kezdte a "csíra civillel"! Akkor is, ha #39 túl lőtt a célon.
44/45 anonim válasza:
Jahogy nyugger?! Akkor meg főleg. Te még pont ismered pedig a kádár kolbászt… ugylátszik tul régen volt.
45/45 anonim válasza:
#44 A rendőri arroganciára, bunkóságra emlékszem, de a kádár-kobász kimaradt. Igaz, a Boschon kívül nem jártam necces helyekre.
És a "csírázás" valóban bunkóság volt. Nem véletlenül törölték ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!