A rendőrség hogyhogy nem szólt a mozdonyba, vagyis "vezetőállásban" való utazásomért?
Én nagyon szeretem a mozdonyokat, vonatokat, régóta a vasút a hobbim, én már vasútszerető vagyok. Van sok kalauz, mozdonyvezető ismerősöm, tudják, hogy mennyire szeretem a vasutat.
A mozdonyba, vezetőállásba magánembernek semmivel sem könnyebb bejutni mint a repülőbe a cockpitba, csak engedéllyel beszállókártyával lehet.
Nekem erre nincs szükség, ha pont olyan mzdonyvezető jön, aki elvisz.
Vártam a vonatomat Cegléden, jöttem haza este 9 után és érkezett a vonat. Flirt szerelvény volt. Ahogy felszálltam az első ajtón, a vezetőfülkéből kinyitotta az ajtót a mozdonyvezető és köszönt, hogy szevasz, nem jössz? Az egyik jó ismerősöm volt. Mondtam, de. Így bementem és a vezetőállásban utaztam végig.
Pont a vezetőállás mögötti ülésen két készenléti rendőr utazott, ezek Budapestről lejönnek vidékre, majd hajnalban vissza, gondolom hogy a vonaton nyugalom legyen.
Hogyhogy nem szóltak a készenléti rendőrök, hogy egy magánember már mint én, nem mehetek oda be?
Hölgyeim, és Uraim, Levike!
Az #55-ös válaszban még dicséretet vár, mert árúba bocsájtja a plazmáját:
"Ne bántsatok, inkább dícsérjetek meg, hogy milyen rendes ember vagyok!"
Aztán privát üzenetben örül, hogy meghalt egy fiatal rendőr:
"2023. január 14. 19:04
Előzmény:
A kérdésre írt válaszod: Ismét egy szegény ártatlan embert fogott el a rendőrség és lőtt meg?
"#8 Levike, te vagy az?"
Az üzenet:
Itt vagyok.
Én örülök neki, hogy megkéselék a rendőrt. Egy rendőrkutyával kevesebb😀"
Nekem még cifrább véleményt írt.
Továbbítottam is a debrecenieknek.
Gyula majd tőlük megtanulja ki érdemel meg mit.
Mondom levike, nem nehéz ám kideriteni a személyazonosságod, hisz sokszor rabosítottak már. Ott van a lakcimed, tart.helyed telefonszamod rogzítve. Nehogy meglátogasson valaki.
Na én meg annak fogok nagyon orulni.
Nem bonyolult, a plazmaadóknak járó oklevélen kapásból ott van.
Az igazán szép az lenne, ha olyan cellatársai lennének, mint ez a késelő.
Ne félj, Levike nem ő az egyetlen késes gyilkos, jut neked is!
Magánfogorvos vagyok.
Gyere csak, hadd véssem ki a fogadat! ;)
Te a bolond Levike vagy, tévképzetekkel.
Ezzel a dumával még egy nagycsoportos óvodást sem vernél át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!