Hogyan ússzak meg egy rendőrségi ügyet, amit rám akar lenni egy srác akit mar utálok? Bővebben lent! 24/F
Figyelt kérdés
18 éves fiú akar rám kenni egy ügyet. Állítólag már volt a rendőrségen és felvették az adataimat a rendőrök. Telefonszámomat is megtudta. Én letiltottam az ő telefonszámat de errefel hívott másik számról. És amit rám akar kenni: ezüst színű Audi sedanja van (sajnos nem tudom a rendszámát) és a lökhárítója meg van húzva hátulról és festeni kell. Ezüst színű autón fekete színű meghúzás van. Nos nekem zöld suzukin van. Lefotózta az elejét az én autómnak rendszámmal mintha én mentem volna neki. Hogyan tudnám megúszni ezt hogyha semmit sem csináltam? Semmi bizonyítéka nincs ellenem, egyedül 1 fotó a zöld suzuki elejéről a rendszámmal. De a suzukinak az elején semmi sem látszik, ezáltal a fotóján sem. Segítsetek légyszi! Legjobb lenne rendőrrel beszélni! Bizonyíték hiányában mit tud csinálni a srác?2021. aug. 9. 16:03
81/101 A kérdező kommentje:
Na szóval???
2021. dec. 31. 13:31
82/101 A kérdező kommentje:
Na mikortól lehetek teljesen nyugodt?
2022. jan. 8. 17:18
83/101 A kérdező kommentje:
Na mit tudok tenni?
2022. jan. 15. 20:28
84/101 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes dolgok történnek! Mostanában szinte minden nap futárkodok itt és eléggé szoros összeköttetésben "állunk" a rendőrséggel. Majdnem minden nap több rendőr is jár be a vendégrészlegre ételt fogyasztani és elvitelre is sok rendőr jön be kajáért. És nagyon sok rendőr rendel a kapitányságra is, én szinte minden nap viszek az őrsre is kaját. És mindig az ominózus zöld Suzukival, és mindig a kapu előtt a portánál állok meg (egyébként a nyári ominózus napon is ugyanígy vittem az őrsre kaját) ja és az étterem főnökének - az én főnömnek is van rendőr ismerőse aki ott dolgozik. Tegnap este neki vittem kaját. Ja és előtte amikor rendelt hallottam és a főnököm jól elbeszélgetett vele ilyen általános dolgokról. És ami a lényeg: hogyha akartak volna, akkor már rég megfingattak volna.
2022. jan. 20. 08:24
85/101 A kérdező kommentje:
Na végülis az egész ügy végére pont került. Fel sem voltam jelentve és már nem is lehetek, ugyanis is ma is azzal a zöld Suzukival dolgoztam és belém jöttek, totálra vágták az autót, kuka lett. Igaz, hogy a hátuljába, de akkor is. És helyszínelt a rendőrség, felvették a rendőrök az adataimat stb tehát ha fel lennék jelentve akkor kiderült volna szerintem.
2022. jan. 20. 23:04
86/101 A kérdező kommentje:
Szóval mi a dolog magyarázata???????
2022. febr. 5. 11:08
87/101 A kérdező kommentje:
Na szóval???
2022. márc. 3. 08:49
88/101 anonim válasza:
Ez elég kam story utólag elolvasva pár fontosabb dolog, hiába emeled ki. 😉
89/101 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat kérek
2022. márc. 10. 17:20
90/101 anonim válasza:
Sziasztok
Végig olvashatnám az előzményeket de inkább rákérdezek nyíltan. Végtére is akkor most hogy állunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!