Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan ússzak meg egy rendőrsé...

Hogyan ússzak meg egy rendőrségi ügyet, amit rám akar lenni egy srác akit mar utálok? Bővebben lent! 24/F

Figyelt kérdés
18 éves fiú akar rám kenni egy ügyet. Állítólag már volt a rendőrségen és felvették az adataimat a rendőrök. Telefonszámomat is megtudta. Én letiltottam az ő telefonszámat de errefel hívott másik számról. És amit rám akar kenni: ezüst színű Audi sedanja van (sajnos nem tudom a rendszámát) és a lökhárítója meg van húzva hátulról és festeni kell. Ezüst színű autón fekete színű meghúzás van. Nos nekem zöld suzukin van. Lefotózta az elejét az én autómnak rendszámmal mintha én mentem volna neki. Hogyan tudnám megúszni ezt hogyha semmit sem csináltam? Semmi bizonyítéka nincs ellenem, egyedül 1 fotó a zöld suzuki elejéről a rendszámmal. De a suzukinak az elején semmi sem látszik, ezáltal a fotóján sem. Segítsetek légyszi! Legjobb lenne rendőrrel beszélni! Bizonyíték hiányában mit tud csinálni a srác?

2021. aug. 9. 16:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 anonim ***** válasza:
81%
#30 Dehogynem. Mert ha azon látszik, abból is lehet gond.
2021. aug. 31. 21:24
 32/101 A kérdező kommentje:
És? Semmi sem bizonyítja, hogy mikor hol és ki/mi által néz ki úgy az Audi festése...
2021. aug. 31. 22:09
 33/101 A kérdező kommentje:
Szóval???🤔
2021. szept. 1. 10:47
 34/101 anonim ***** válasza:
93%

Szóval már eléggé meggyőztél a viselkedéseddel arról, hogy nem rád akarja kenni a kár okozást, valóban el is követted azt.

Már a "megúszás" is egy elszólás, de amit a kommentjeidben műveltél... azt inkább nem minősíteném.

Most ott tartasz, hogy nincs bizonyíték.

Milyen bizonyítéktól kellene ennyire félni, ha el sem követtél semmit?

Már régen az a véleményem erről a történetről, hogy nem természetes a viselkedésed, vagy elkövetted a rongálást, vagy mentális zavarod van.

Nem itt vizsgálják az esetet, hanem a rendőrségen, ott vannak konkrét adatok, információk.

A sérülések vizsgálata nem feltétlenül abból áll, hogy mennyire is sérült az autó, hanem másik autóról származó festéknyomokat keresnek, és ha találnak, laborban be tudják azonosítani azt - ennek függvényében megnyugodhatsz, vagy félhetsz tovább, hogy még a vizsgálatok költségét is rád terhelik.

2021. szept. 1. 12:08
 35/101 A kérdező kommentje:
Nem követtem el semmit. Nem fognak itt vizsgálgatni semmit, 3 hét alatt már rengeteg eső esett, már nagyon nem olyanok a nyomok, mint akkor. Tehát semmi sem bizonyítható.
2021. szept. 1. 12:15
 36/101 A kérdező kommentje:
Ugye ma van csütörtök, elvileg ma megy a srác a rendőrségre és ma jelent fel. Persze lehet, hogy nem is megy és csak blöffölnek, lehet az egész csak fenyegetés és rám akarnak ijeszteni. Az is lehet, hogy máé régen volt a rendőrségen csak bizonyíték hiányában nem tudott feljelenteni. De ha mégis megtenné akkor fel tud jelenteni kézzel fogható bizonyíték hiányában? És ha fel, akkor nekem mi bajom származhat az ügyből? Én nem a városban lakok, ahol történt a szitu és ahol az étterem is van, aminek az autójával akkor voltam.
2021. szept. 2. 09:28
 37/101 A kérdező kommentje:

Szóval?🤔 És légyszíves erre a kérdésemre is válaszoljatok:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__11304316..

2021. szept. 3. 08:51
 38/101 A kérdező kommentje:
De most komolyan segítsetek már légyszi! Nekem nagyon fontos ennek az ügynek minden apró részlete, hogy mik történhetnek! Minden porszem számít! És tegyük fel, hogy tegnap feljelentett. Akkor én arról mikor és hogyan fogok értesülni?🤔 És hogyha ah egész csak fenyegetés volt, nem is ment a rendőrségre és feleslegesen aggódok?🤔 Tényleg mindent mondjatok már el, ami tudnivaló az ügynek a lefolyásáról.
2021. szept. 3. 15:37
 39/101 A kérdező kommentje:
Ott lett volna a srácnál a lehetőség a rendőr hívására, a betétlapra is. Ő egyikkel sem élt. Egyből lelépett. Akkor miről is beszélünk?🤔 3 és fél hét után neki hirtelen eszébe jut?🤔
2021. szept. 4. 10:40
 40/101 anonim ***** válasza:
89%
miert nem keresel egy ugyvedet ahelyett hogy ide irkalnal? senki nem fog tudni biztosabbat mondani, mint egy szakember
2021. szept. 4. 14:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!