Hogyan ússzak meg egy rendőrségi ügyet, amit rám akar lenni egy srác akit mar utálok? Bővebben lent! 24/F
Figyelt kérdés
18 éves fiú akar rám kenni egy ügyet. Állítólag már volt a rendőrségen és felvették az adataimat a rendőrök. Telefonszámomat is megtudta. Én letiltottam az ő telefonszámat de errefel hívott másik számról. És amit rám akar kenni: ezüst színű Audi sedanja van (sajnos nem tudom a rendszámát) és a lökhárítója meg van húzva hátulról és festeni kell. Ezüst színű autón fekete színű meghúzás van. Nos nekem zöld suzukin van. Lefotózta az elejét az én autómnak rendszámmal mintha én mentem volna neki. Hogyan tudnám megúszni ezt hogyha semmit sem csináltam? Semmi bizonyítéka nincs ellenem, egyedül 1 fotó a zöld suzuki elejéről a rendszámmal. De a suzukinak az elején semmi sem látszik, ezáltal a fotóján sem. Segítsetek légyszi! Legjobb lenne rendőrrel beszélni! Bizonyíték hiányában mit tud csinálni a srác?2021. aug. 9. 16:03
61/101 anonim válasza:
Próbálom,de avval kezdted,hogy a 18 éves fiú,már volt a rendőrségen és ott felvették a te adataidat is.A jelenléted nélkül.Hogyan,milyen irat alapján? Ekkora kamut képes voltál elhinni???
62/101 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy volt-e! Lehet csak fenyegetés, blöffölés! Sőt ez 1-re inkább beigazolódni látszik, ugyanis ha lett volna a rendőrségen, akkor nekem arról már tudnom kellene, mivel jött volna a levél a rendőrségtől. Csakhogy a gyerek ott le is buktatta magát, amikor a rendőrök felvették az adataimat, ugyanis: 1. A gyerek semmit sem tud rólam semmilyen adatomat. Ergó mit tudna rólam átadni a rendőrségnek? 2. A rendőrök mindenki adatait tudják, tehát nem 1 taknyos 18 éves gyerektől fogják felvenni az adataimat. Ha akar a rendőrség, akkor úgyis megtalál!
2021. okt. 11. 10:27
63/101 anonim válasza:
Szépen,logikusan végigvitted azt,hogy miből mi következhet és mi nem. Mitől voltál eddig ideges???
64/101 A kérdező kommentje:
Nem tudom én sem. Azt sem tudom, hogy jól gondolom-e azokat, hogy miből mi következhet.
2021. okt. 12. 12:19
65/101 anonim válasza:
Igen,akkor elmondom én.Jól gondoltad,tehát érthetetlen a félelmed.Nem most,hanem már a kezdeténél.Az is stimmel,hogy mindenkiről van adat a rendőrségen.Amennyiben feljelentés van,akkor is csak ismeretlen tettes ellen.A feljelentőnek,lehet gyanúsítottja,de akkor is,ismeretlen tettes ellen indul meg az eljárás.Az meg érthetetlen,hogy szépen,logikusan leírod és saját magadnak sem hiszed el.
66/101 A kérdező kommentje:
#65 mert én nem tudtam biztosra, amikor leírtam. Ezeket én mindent csak magamtól gondoltam. Remélem így már nem nézel annyira h*lyének! De amúgy nagyon remélem, hogy igazad is van!!!
2021. okt. 12. 13:49
67/101 anonim válasza:
Örülök,hogy valamennyire megjött az önbizalmad.Nem az a lényeg,hogy nekem igazam legyen,te bízzál önmagadban.Egyébként,nem kérdés,igazam van!Meg most már neked is!
68/101 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem!!! De ez akkor sehogyan sem fog kiderülni ha jól gondolom
2021. okt. 12. 16:45
69/101 anonim válasza:
Az,hogy ijesztgetés volt,az kiderült. Az,hogy fölöslegesen izgultál,a mérsékelt önbizalmad miatt,az is.Az,hogy az ijesztgetős,nem volt a rendőrségen,az is.Meg az is,hogy most több önbizalmad van ,mint az elején.
70/101 A kérdező kommentje:
Helyesbítenék. Egyenlőre kiderültek. De a 3 hónap még nem telt le, amióta állítólagosan a srác volt a rendőrségen. Én úgy tervezem, hogyha év végéig nem történik semmi az ügyben, nem kapok levelet szilveszterig, majd akkor nyugszok meg.
2021. okt. 12. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!