Hogyan ússzak meg egy rendőrségi ügyet, amit rám akar lenni egy srác akit mar utálok? Bővebben lent! 24/F
Figyelt kérdés
18 éves fiú akar rám kenni egy ügyet. Állítólag már volt a rendőrségen és felvették az adataimat a rendőrök. Telefonszámomat is megtudta. Én letiltottam az ő telefonszámat de errefel hívott másik számról. És amit rám akar kenni: ezüst színű Audi sedanja van (sajnos nem tudom a rendszámát) és a lökhárítója meg van húzva hátulról és festeni kell. Ezüst színű autón fekete színű meghúzás van. Nos nekem zöld suzukin van. Lefotózta az elejét az én autómnak rendszámmal mintha én mentem volna neki. Hogyan tudnám megúszni ezt hogyha semmit sem csináltam? Semmi bizonyítéka nincs ellenem, egyedül 1 fotó a zöld suzuki elejéről a rendszámmal. De a suzukinak az elején semmi sem látszik, ezáltal a fotóján sem. Segítsetek légyszi! Legjobb lenne rendőrrel beszélni! Bizonyíték hiányában mit tud csinálni a srác?2021. aug. 9. 16:03
41/101 A kérdező kommentje:
Miért keressek ügyvédet?🤔 Mikor sem pénzem, sem szükségem nincs rá. Ha fáj neked, hogy ide írogatok, akkor ne kövesd a kérdésemet! Nem szórakozásból írok ide, hidd el!
2021. szept. 4. 15:16
42/101 anonim válasza:
Stimmel,minek az ügyvéd? A rendőrség beidéz,elmondod a tényeket.Vagyis,zöld autó,nem hagy fekete nyomot.Továbbá,az autódon,nincs sérülés,majd ismeretlen tettes ellen feljelentést teszel,rágalmazásért.
43/101 A kérdező kommentje:
#42 persze, hogy nem kell ügyvéd. Egyik autó sem az enyém. De én miért tennék feljelentést?🤔
2021. szept. 21. 12:50
44/101 A kérdező kommentje:
És így van zöld autó nem hagy fekete nyomot!!!
2021. szept. 21. 12:50
45/101 anonim válasza:
Indítványozom,hogy nézd végig,hogy eredetileg mit írtál!Nos nekem zöld suzukim van,szöveggel szerepelsz eredetiben.Most meg egyik autó sem az enyém szöveg van.Most akkor mi is a kérdés?
46/101 A kérdező kommentje:
Olvasd már el! Céges futárautó zöld suzuki!!! Sehol 1 szóval sem írtam, hogy nekem zöld Suzukim lenne!!! -.-
2021. szept. 21. 13:19
47/101 anonim válasza:
Olvasd már el a saját írásodat!!!Amennyiben,nem menne,akkor leírom,betű szerint. Nos nekem zöld suzukin van.Igen,így n betűvel. A negyedik sor utolsó szava,a Nos.Olvasd már el!! Sehol nem írtad,hogy Céges futárautó zöld suzuki!!!Szóval,ha ennyire nem tudod,hogy mit írtál,akkor lehet,hogy így is közlekedsz,vagyis lehetsz az elkövető. Mitől lettél gyanúsított?Ugyanis,zöld autó.nem hagy fekete csíkot,de lehet a lökhárítón fekete gumicsík,ami fekete nyomot hagy!Azt meg nem tudod vagy nem akarod tudni,hogy céges autónál,rendszám alapján,az adott céget keresi meg a Magyar Rendőrség,nem az egyént!
48/101 A kérdező kommentje:
😂🤣😅😄😆 Nincs gumicsík a Suzuki lökhárítóján... Na szevasz!
2021. szept. 21. 14:44
49/101 A kérdező kommentje:
Az előbb hívott a srác. Nem vettem fel.
2021. szept. 21. 16:20
50/101 anonim válasza:
Na szevasz! Elfelejtetted a lényeget!Vagyis,hogy akkor kié is a Suzuki?Az eredeti kérdésnél,továbbra is az utolsó szó,a Nos.Továbbá,birtokos esetben,nekem zöld suzukin van. A negyvenhatos reagálásod,hogy Céges futárautó zöld suzuki. Ez tény.Reagáltál,ez is tény.Vagyis,nos nekem zöld suzukin van,illetve Céges futárautó zöld suzuki,nyilvánvaló ellentmondás!! Továbbá,arra sem reagáltál,hogy elolvastad,hogy mit írtál vagy nem olvastadel? Ez meg kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!