Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan ússzak meg egy rendőrsé...

Hogyan ússzak meg egy rendőrségi ügyet, amit rám akar lenni egy srác akit mar utálok? Bővebben lent! 24/F

Figyelt kérdés
18 éves fiú akar rám kenni egy ügyet. Állítólag már volt a rendőrségen és felvették az adataimat a rendőrök. Telefonszámomat is megtudta. Én letiltottam az ő telefonszámat de errefel hívott másik számról. És amit rám akar kenni: ezüst színű Audi sedanja van (sajnos nem tudom a rendszámát) és a lökhárítója meg van húzva hátulról és festeni kell. Ezüst színű autón fekete színű meghúzás van. Nos nekem zöld suzukin van. Lefotózta az elejét az én autómnak rendszámmal mintha én mentem volna neki. Hogyan tudnám megúszni ezt hogyha semmit sem csináltam? Semmi bizonyítéka nincs ellenem, egyedül 1 fotó a zöld suzuki elejéről a rendszámmal. De a suzukinak az elején semmi sem látszik, ezáltal a fotóján sem. Segítsetek légyszi! Legjobb lenne rendőrrel beszélni! Bizonyíték hiányában mit tud csinálni a srác?

2021. aug. 9. 16:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 A kérdező kommentje:
Sehogy... teljes tudatlanság van azóta is
2022. márc. 11. 07:58
 92/101 A kérdező kommentje:
Most már megnyugodhatok?
2022. máj. 17. 08:50
 93/101 anonim ***** válasza:

Végigolvasva az írásaidat én 99%-ban biztos vagyok benne, hogy te húztad meg azt az Audit :D Érződik, hogy folyamatosan stresszelsz azon, hogy esetleg nem vettél figyelembe egy olyan szempontot, ami alapján mégis ki tudják deríteni, hogy tényleg te voltál az. Emellett azt is írod, hogy a főnöködnek van ismerőse az örsön. Azaz simán lett volna kapcsolat, hogy ki tudd deríteni hogy valóban történt-e feljelentés. De ugye nem mertél neki se szólni erről, mert te húztad meg az Audit, és féltél hogy csak jobban belegabalyodsz az egészbe. :D Ha valóban ártatlan lettél volna, akkor több követ mozgatsz meg, illetve nyugodtabban kezelted volna a szitut. Az egy dolog, hogy zöld színű Suzuki, attól még lehetnek rajta fekete elemek, elég ha csak a rendszámtábla keretet vesszük alapul.

Minden írásodnál az jött le hogy tanácsot vársz ahhoz, miként lehet megúszni egy ilyen esetet, illetve hogy mivel magyarázd ki magad, ha behívnak kihallgatásra. Rettegtél, mert ott kiderült volna, hogy tényleg te voltál az. Szerencsétlen Audis srác valószínűleg csak nyomást próbált helyezni rád, hogy így hátha nem leszel akkora seggfej, és vállalod a felelősséget a tettedért. De úgy látszik ez nem történt meg.

Egyszerűen ez látszik az írásodon és a reakciókon, ahogyan a reagáltál a srácra hívásaira is. Nekem nagyon ferde ez a sztori.

2022. júl. 15. 12:20
 94/101 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, most néztem meg a #23-as válaszodban linkelt másik kérdésedet. Ott már leírod, hogy 20-szal nekimentél. Innentől kezdve még jobban nem értelek, egyértelmű hogy te okoztad a kárt. Szóval tényleg csak megúszni akartad az egészet. Nulla felelősségvállalás.
2022. júl. 15. 12:34
 95/101 anonim ***** válasza:
Én így már mindent értek. Jelentem is a kérdést.
2022. júl. 15. 14:09
 96/101 anonim válasza:
Egyertelmu hogy o volt nem is ertem ezeket a tulgondolasokat xd
2022. júl. 16. 20:07
 97/101 A kérdező kommentje:
Na szóval hogyan?
2022. aug. 6. 21:29
 98/101 anonim válasza:
Te sehogy. Vállald a következményeket bár ezt egy csalónak valószínűleg fölöslegesen írom
2022. aug. 6. 21:47
 99/101 A kérdező kommentje:
Milyen következményeket?
2022. aug. 6. 22:05
 100/101 anonim válasza:
Azt majd a bíróság eldönti kisfiam
2022. aug. 6. 22:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!