Hogyan ússzak meg egy rendőrségi ügyet, amit rám akar lenni egy srác akit mar utálok? Bővebben lent! 24/F
Végigolvasva az írásaidat én 99%-ban biztos vagyok benne, hogy te húztad meg azt az Audit :D Érződik, hogy folyamatosan stresszelsz azon, hogy esetleg nem vettél figyelembe egy olyan szempontot, ami alapján mégis ki tudják deríteni, hogy tényleg te voltál az. Emellett azt is írod, hogy a főnöködnek van ismerőse az örsön. Azaz simán lett volna kapcsolat, hogy ki tudd deríteni hogy valóban történt-e feljelentés. De ugye nem mertél neki se szólni erről, mert te húztad meg az Audit, és féltél hogy csak jobban belegabalyodsz az egészbe. :D Ha valóban ártatlan lettél volna, akkor több követ mozgatsz meg, illetve nyugodtabban kezelted volna a szitut. Az egy dolog, hogy zöld színű Suzuki, attól még lehetnek rajta fekete elemek, elég ha csak a rendszámtábla keretet vesszük alapul.
Minden írásodnál az jött le hogy tanácsot vársz ahhoz, miként lehet megúszni egy ilyen esetet, illetve hogy mivel magyarázd ki magad, ha behívnak kihallgatásra. Rettegtél, mert ott kiderült volna, hogy tényleg te voltál az. Szerencsétlen Audis srác valószínűleg csak nyomást próbált helyezni rád, hogy így hátha nem leszel akkora seggfej, és vállalod a felelősséget a tettedért. De úgy látszik ez nem történt meg.
Egyszerűen ez látszik az írásodon és a reakciókon, ahogyan a reagáltál a srácra hívásaira is. Nekem nagyon ferde ez a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!