Hogyan ússzak meg egy rendőrségi ügyet, amit rám akar lenni egy srác akit mar utálok? Bővebben lent! 24/F
Nem értem.
Egy ezüst színű autón, fekete festék nyom van.
Neked zöld színű az autód és állításod szerint nem te csináltad.
Akkor mit aggódsz.. 24 éves felnőtt férfi létedre, kicsit átláthatnad, hogy ez vajnyi kevés bármilyen ítélethez.
Beidéznek, meghallgatnak, elmondod hogy te a közelébe se voltál. Lezárják a nyomozást.
Azt nem értem, megszerezte a telefonszámod, miért tiltottad le?
Elkérnék valakitől egy telefont, felhívnám a sajátomról kihangosítva, és felvenném a beszélgetést. Elmondanám, hogy biztos nem én voltam, elmondanám a szín különbséget, aztán megbeszélném vele. Nem gyakori kérdéseken várnám a megoldást
Felvenni a beszèlgetèst úgy tudod, hogy letöltesz egy megbízható hívásrögzítő appot... Nekem a call recorder vált be.
Ez automatikusan felveszi ès tárolja az összes megkezdett hívásodat, telefonszámmal, időponttal együtt... Hidd el, ez nagyon hasznos tud lenni, főleg ha zaklatási ügyed van.
Az, hogy feljelent csak kellemetlen tud lenni, de jogilag olymi kevès...
Rendőrsèg függő is.
Nekem kèt rendőrsèggel volt dolgom, az egyiknèl volt, hogy elkövettem a garázdaságot, mert belèm kötöttek, kijöttek a zsaruk, azt mondták, hogy az egyik jobbra másik balra ès ott vège is volt a törtènetnek.
De van a másik fajta rendőrsèg is, pl. a szegedi, akik hajlandóak remènytelenül is nyomozni, tudván, hogy vádemelèsig sose jut el egy ügy, nah ő miattuk lehet kellemetlensèged, mert folyamatosan be fognak idèzgetni, szabadságot kell kivenned meg fizetned kell az ügyvèdet...
Remèlhetőleg az előbbi fèle rendőröket fogod ki, akkor nem hallasz az ügyről, mert elküldik a pitsába a haragosodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!