Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan ússzak meg egy rendőrsé...

Hogyan ússzak meg egy rendőrségi ügyet, amit rám akar lenni egy srác akit mar utálok? Bővebben lent! 24/F

Figyelt kérdés
18 éves fiú akar rám kenni egy ügyet. Állítólag már volt a rendőrségen és felvették az adataimat a rendőrök. Telefonszámomat is megtudta. Én letiltottam az ő telefonszámat de errefel hívott másik számról. És amit rám akar kenni: ezüst színű Audi sedanja van (sajnos nem tudom a rendszámát) és a lökhárítója meg van húzva hátulról és festeni kell. Ezüst színű autón fekete színű meghúzás van. Nos nekem zöld suzukin van. Lefotózta az elejét az én autómnak rendszámmal mintha én mentem volna neki. Hogyan tudnám megúszni ezt hogyha semmit sem csináltam? Semmi bizonyítéka nincs ellenem, egyedül 1 fotó a zöld suzuki elejéről a rendszámmal. De a suzukinak az elején semmi sem látszik, ezáltal a fotóján sem. Segítsetek légyszi! Legjobb lenne rendőrrel beszélni! Bizonyíték hiányában mit tud csinálni a srác?

2021. aug. 9. 16:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/101 A kérdező kommentje:
Na komolyan már!!!
2022. aug. 7. 05:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!