Csendháborítás, a Rendőrség nem tesz semmit. Mit tudok tenni? Hova fordulhatnék?
Már kezdek megőrülni a lármától.
A házzal szemben lévő épületből (nem tudom, hogy lehet oda feljutni, de igazából - fiatal lányként - nem is merek magam utánajárni) napi szinten üvölt a zene, minden egyes délután. Lemértem, 60 decibelt meghaladja. Még fülesen, saját zenén keresztül is hallom, tanulni képtelenség.
Most meg hajnali fél három-négy körül kezdte, és olyan háromnegyed hatig abba se hagyta. Ötkor hívtam a rendőrséget (már másodjára, egyszer hívtam egy délutáni "koncert" alatt) de nem nagyon történt semmi.
Kihez fordulhatnék? "Zaklassam" a Rendőrséget minden nap, amikor szól a zene?
Próbáltuk elérni a kerület Önkormányzatát, ők tehetetlenek.
A rendörséget kell MINDEN ALKALOMMAL felhívni, akár óránként is, idövel kimennek megnézni.
Ha nem reagálnak, akkor a felettes szervhez kell írásban (ajánlott levélben!) fordulni, akkor kötelesek utána nézni.
Köszönöm a válaszokat!
#1 Köszönöm, de nem erre van szükségem. Csak nyugis délutánokat és éjszakákat szeretnék, nem egy náci-felkelést :D
Kíváncsiságból megnéztem, az e-mail címük "fajnemesites@gmail.com". Nem vagyok én tulipán, se őszirózsa, kérem :D
#2 Igenis! Akkor úgy teszek.
#3 "nem tudom, hogy lehet oda feljutni, de igazából - fiatal lányként - nem is merek magam utánajárni"
Ragasztó nem megy, de nem is érnék el vele túl sokat.
"Köszönöm, de nem erre van szükségem. Csak nyugis délutánokat és éjszakákat szeretnék, nem egy náci-felkelést :D"
Akkor hallgasd továbbra is minden nap a ciripelést, mert más nem fog segíteni neked, legkevésbé a "rendőrség".
Imádom ezt a "más nem segíthet csak a betyársereg" :D
És ők mit csinálnak? Odamennek és szarrá verik a tesókat? Szerintem nem, mert akkor a rendőrség őket veszi elő. Megmondom mit csinálnak: semmit :D
Jaja, biztosan, egyszerűen nem nyitnak ajtót, kész. A betyársereg mit csinál? Rájuk töri az ajtót? Ismét őket veszi elő a rendőrség.
Vagy csak ott fognak szobrozni az utcán? :D
Amúgy meg egyáltalán nem biztos, hogy cigány fickó áll a háttérben. Simán lehet fehér is, bunkó idióták minden rasszban előfordulnak.
Akkor se hívom rá a betyársereget. Valószínűleg fel sem tudnának menni, mert este le vannak zárva a kapuk
[link] ,19.1069204,3a,75y,241.85h,103.91t/data=!3m6!1e1!3m4!1sJCeCX8lzppx-E1fdlB1XIw!2e0!7i16384!8i8192
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!