Feljelentettek csendháborításért, kopogott a rendőrség de nem érkeztem ajtót nyitni mert zuhanyoztam. Azt mondták holnap visszajönnek. Mire számíthatok?
"Azt mondták holnap visszajönnek. Mire számíthatok?"
Hogy holnap visszamennek.
Majd elmondják mit akarnak.
Miért nem szólsz nekik vissza?
Írta a szomszéd faszi?
Ha nem akkor szedj le a telodra, a paly áruházból telefon felvevot.
Amit beszélsz telefonon felveszi.
Melletünk egy zajos , drogos csaj lakott, aki mindig éjszaka hangoskodott, nevetett, huhogott, bömböltette a tévét. Mi sokszor átmentünk, kértük, hogy este 10 után tegye minimálisra a zajt, mert vékonyyak a falak, és minden áthallatszik. Mi aludni szeretnénk, hajnalban kelünk, dolgozunk. A szép szó nem ment, jött a faldörömbölés. Az se hatott. Végül kihívtuk a rendőröket. A rendőröknek nagyjából azt mondta amit te. Ő nem hangos, csak néha nevetgél- MOndom neki, akkor honnan tudom, hogy éjszaka mit beszél telefonon mert azt is csak kihangosítva tudja csinálni? Mi belefáradtunk. Jeleztük az önkormányzat felé, kaptunk zajmérőt, minden zajt felveszünk. Mindent felírunk hánykor, milyen zaj volt. Tegnap megkapta a hivatalos önkormányzati levelet, hogy tudja minden amit művel rögzítve, jegyezve van. Ha nem hagyja abba, kényszer kilakoltatás lesz a vége. Ma kuss van, végre csend, de biztos vagyok benne, hogy holnap újra kezdi. Ma szerintem azért van csend mert most el van bambulva a tegnapi drog miatt.
Nem azt mondom, hogy te is ilyen vagy, nyilván nem. De elgondolkodtató, hogy ha a házban mindenki téged utál, hibáztat. Hacsak 1 ember utálna, lehet mondani, hogy ne foglalkozz vele, bolond. De írtad, hogy mindenki rád szállt. Ott viszont akkor veled van a gond.
Azért a évekig tartó zaj idegileg tönkreteszi az embert.
Mondd el a rendőröknek, hogy mi van.
# 6 ma 20:38-at tekintsd tippnek: kérj zajmérõt, rögzíts mindent, így legközelebb bizonyítani tudod, hogy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!