Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Feljelentettek csendháborításé...

Feljelentettek csendháborításért, kopogott a rendőrség de nem érkeztem ajtót nyitni mert zuhanyoztam. Azt mondták holnap visszajönnek. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Van egy elég szemét szomszédom akinek pont a falam mellett van a szobája. Amióta ideköltöztem anyukámmal rúgta ránk az ajtót ha mertünk éjjel nevetni, kuncogni vagy kicsit hangosabban beszélni. Most pedig olyanokkal vádol hogy bulizom éjjel, partizok, röhögök nagyon hangosan. Most nagyon kihasználja a helyzetemet mert anyukám külföldön él, én egyedül maradtam. Néha átjön a volt osztálytársam. Esküszöm itt, úgyis névtelenül maradhatok nem zajolok, beteges vagyok, néha elnevetem magam tényleg éjjel ha nézek valamit, vagy viccelődünk de basszus más szomszédaink veszekednek, törnek, zúznak, fűrnak, meg állandóan felettem az illető rendezi át a lakást, kalapál. Nem tudom mit csináljak, nagyon rám szállt s még utálnak is a lépcsőházban mert lezbikusnak tartanak, meg röhögnek rajtam, hogy magamnakvaló vagyok amiért nem hozok haza pasikat, meg nem beszélek velük. Nemrég a másik szomszédom randizni hivott s felesége van de közben fenyegetett mobilon hogy hát tudja ő hogy lezbi vagyok s másnak is elmondja, meg bizonyítsam be hogy nem. S állandóan baszogatnak, félek hogy összefognak s nagyon szarul jövök ki ebből.
2020. máj. 7. 19:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi komolyra ne számíts, legfeljebb szóban figyelmeztetnek. Te pedig előadod a helyzetet, hogy csak a szomszéd hülye és nem igaz amit állít. Összefogni már nem tudnak ellened, ha ott van a bizonyíték nálad az udvarló férjről.
2020. máj. 7. 19:58
 2/18 A kérdező kommentje:
Amúgy a nő az illető aki kihívta rám a rendőrséget csak nagyon tartok attól, hogy majd összefognak ellenem mert utálnak.
2020. máj. 7. 20:00
 3/18 anonim ***** válasza:
94%

"Azt mondták holnap visszajönnek. Mire számíthatok?"

Hogy holnap visszamennek.

Majd elmondják mit akarnak.

2020. máj. 7. 20:15
 4/18 A kérdező kommentje:
Jólvan, csak érdekelt azoknak a válasza akik hasonló helyzetben voltak.
2020. máj. 7. 20:28
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem szólsz nekik vissza?

Írta a szomszéd faszi?

Ha nem akkor szedj le a telodra, a paly áruházból telefon felvevot.

Amit beszélsz telefonon felveszi.

2020. máj. 7. 20:30
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Melletünk egy zajos , drogos csaj lakott, aki mindig éjszaka hangoskodott, nevetett, huhogott, bömböltette a tévét. Mi sokszor átmentünk, kértük, hogy este 10 után tegye minimálisra a zajt, mert vékonyyak a falak, és minden áthallatszik. Mi aludni szeretnénk, hajnalban kelünk, dolgozunk. A szép szó nem ment, jött a faldörömbölés. Az se hatott. Végül kihívtuk a rendőröket. A rendőröknek nagyjából azt mondta amit te. Ő nem hangos, csak néha nevetgél- MOndom neki, akkor honnan tudom, hogy éjszaka mit beszél telefonon mert azt is csak kihangosítva tudja csinálni? Mi belefáradtunk. Jeleztük az önkormányzat felé, kaptunk zajmérőt, minden zajt felveszünk. Mindent felírunk hánykor, milyen zaj volt. Tegnap megkapta a hivatalos önkormányzati levelet, hogy tudja minden amit művel rögzítve, jegyezve van. Ha nem hagyja abba, kényszer kilakoltatás lesz a vége. Ma kuss van, végre csend, de biztos vagyok benne, hogy holnap újra kezdi. Ma szerintem azért van csend mert most el van bambulva a tegnapi drog miatt.

Nem azt mondom, hogy te is ilyen vagy, nyilván nem. De elgondolkodtató, hogy ha a házban mindenki téged utál, hibáztat. Hacsak 1 ember utálna, lehet mondani, hogy ne foglalkozz vele, bolond. De írtad, hogy mindenki rád szállt. Ott viszont akkor veled van a gond.

Azért a évekig tartó zaj idegileg tönkreteszi az embert.

2020. máj. 7. 20:38
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
javítok. Nem lakott, hanem még itt lakik..
2020. máj. 7. 20:38
 8/18 anonim ***** válasza:
16%
Hát, szerintem ezzel rágalmazott téged az a szomszéd alaptalanul. Meg pl pont zuhanyoztál, amikor rádhívták, szerintem ez lehet azért egy picit gyanús olyan értelemben, hogy biztos nem buliztál, meg ilyesmi, ha épp a zuhany alatt voltál. Tehát neked valamilyen szinten van erre alibid. A másik meg, hogy akkor egy vélemény állna szemben egy másikkal, tehát szomszédodé tiéddel, egyik azt mondja , másik azt , akkor nem tudnak mit csinálni; vagy max megkérdezik a többi szomszédot is, hogy tényleg zajongtál -e, hogy nem lehetett tőled jóformán megmaradni; de szóval nem mindenki olyan kis g3 nyó, mint az a szomszédod, aki följelentget; tehát lehet, hogy a többi szomszéd jófej, és megvédenének. De amúgy szal a rágalmazás alaptalanul meg bűncselekmény, én úgy tudom, szóval szerintem nem tudnak semmit csinálni. Illetve, hát, megbírságolni valszeg ilyen pénzügyi bírsággal. Annak meg nemtom, mennyi a tétele esetleges csendháborítás esetén; de lehet, hogy a szomszédod ezután is továbbra is rád fog szállni, és majd mééég feljelentget... Szal, lehet pozitív is ennek a kicsengése, meg negatív is. De egyébként jó pont lehet, hogy a rendőrök pl nem hallották, hogy zajongtál volna. De mondjuk lehet, hogy akkor a szomszédod arra fogná, hogy "ja, csak azé kapcsolta ki, mert mi leugattuk; de egyébként meg tök hangos szokott lenni, mert amikor zuhanyzik, nem hallja a vízcsobogástól, de amikor nem fürdik épp, akkoris hangos" Szal, lehet, hogy van ennyire genyó egyébként. Ja de egyébként akkor a leugatást, meg a dörömbölést se hallanád, ha akkora hangerős lenne a zene. Meg akkor még mindig ott lesz, hogy a te álláspontod az övék ellen, és ők meg pl nem tudnák talán megítélni, hogy igaz-e , amit állítanak. De szóval szerintem ragaszkodj ahhoz, hogy nem zajongtál, ha így volt, mert én úgy látom most a kérdésből, hogy így volt tényleg. De egyébként az is lehet, hogy mást hall; mert hallottam már olyat, hogy egy unatkozó idős néni rendszeresen hívogatta a sokkal odébb lévő hát mondjuk ilyen kultúrháznak, na szal rájuk hívta állandóan a rendőröket; de még ha konkrétan ott sétálunk az épület mellett; akkor se nagyon lehet hallani azt a zenét, a néni meg tök sokkal odébb lakik, úgyhogy ő azt meg főleg nem hallotta; viszont van hozzá közelebb egy szórakozóhely; de szerintem ők se szoktak zajongani. Úgyhogy valszeg valamelyik szomszédja volt a néninek; de a kultúrházból biztos, hogy nem hallatszott el oda. A szórakozóhely meg nagyon közel van hozzá, szerintem ott se szoktak zajongani. Néha van buli, de az megint egy másik hely; az sincs olyan közel a nénihez. Szóval valszeg valami tinisrác üvöltteti a zenét a néni szomszédjából, vagy tényleg csak a néni unatkozik:D
2020. máj. 7. 20:40
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el a rendőröknek, hogy mi van.

# 6 ma 20:38-at tekintsd tippnek: kérj zajmérõt, rögzíts mindent, így legközelebb bizonyítani tudod, hogy kamu.

2020. máj. 7. 20:50
 10/18 A kérdező kommentje:
Azért utálnak mert mint leírtam nem ismerkedem velük s még találnak nekem ki dolgokat mint pl azt, hogy lezbikus vagyok. A saját anyámra ráverte az ajtót állandóan ha elnevette magát, bármilyen kissebb zaj van átjön, miért nem megy kopogni meg ajtót rúgni azokra akik felettünk üvöltenek, veszekednek. Általában egyedül lakom itthon, nem drogozok, nem ihatok alkoholt mivel szívbeteg és tüdőbeteg vagyok meg szorongásos depressziós is. Vannak itt nálam sokkal zajosabbak, nem dörömbölök, nem bömböltetem a zenét, nem azt mondtam hogy hú de szent vagyok de könyörgöm ha elnevetem a saját házamban magam vagy elejtek valamit, Isten őrizz hülyéskedek kicsit akkor már rúgja rám az ajtót. Állandóan rám van szállva, meg azt mondja a szomszédoknak hogy lezbikus szajha vagyok s mind úgy néz rám mint valami undoritó szarra. Állandóan szívok miatta, van olyan aki direkt tanuskodik mellette. Esküszöm hogy nem voltam olyan zajos soha hogy ne tudjon valaki pihenni tőlem. Fogalmam sincs hogyan tudnám levakarni magamról pár hónap s egyetemre megyek. Nem kellene már sokáig elviselnie.
2020. máj. 7. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!